Spor Haber Girişi : 03 Ağustos 2015 19:13

Buz Pateni Federasyonu'ndan 'sahte milli' isyanı!

 Buz Pateni Federasyonu'ndan 'sahte milli' isyanı!
Türkiye Buz Pateni Federasyon Başkanı Dilek Okuyucu, "sahte milli sporcu" taleplerine isyan etti.
Erzurumajans- Turhan Bozkurt'un haberi- Türkiye Buz Pateni Federasyon Başkanı Dilek Okuyucu, "sahte milli sporcu" taleplerine isyan etti.

Milli sporculara tanınan haklardan, sahte belgelerle yararlanmak isteyen bazı kişilerin spor federasyonlarına yaptıkları baskı ve haksız taleplar Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu'yu çileden çıkarttı.

Başarılı Federasyon Başkanı Okuyucu, bugün sosyal medya hesabı Facebook'tan  yaptığı açıklama ile, "Sahta millilik belgesi diye bir şey yok! Saatlerce ter akıtan bir sporcunun hakkını; hiçbir ensesi kalının çocuğuna yedirmem!" diyerek bu konuda kendisini kimsenin aramamasını istedi.

Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu,"Sahte Milli Sporcu Belgesi" için tüm uyarılara rağman kendisini ve federasyon yetkililerini arayarak kendilerinden bu tür taleplerde bulunanlar hakkında  ise yasal işlem başlatarak, kim olursa olsunlar isimlerini kamuoyuna açıklayacağını belirtti.

Başkan Okuyucu'nun bu tepkisi, sosyal medyada spor camiası ve kamuoyundan  da büyük destek gördü. Şimdi herkes, "Milil Sporcu Belgesi" edinmek için spor federasyonlarının başkanlarını arayarak baskı yapan "ensesi kalınları" merak ediyor.


İşte Dilek Okuyucu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı o açıklama:




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.