Spor Haber Girişi : 22 Ekim 2014 20:32

102 Yıllık Kulübe haciz geldi

102 Yıllık Kulübe haciz geldi
Pınar Karşıyaka'dan 120 bin TL alacağı bulunan milli basketbolcu Evren Büker, kulübün 4 markasına haciz koydurdu.
Erzurumajans-Pınar Karşıyaka'dan 120 bin TL alacağı bulunan milli basketbolcu Evren Büker, kulübün 4 markasına haciz koydurdu.

"Karşıyaka Spor Kulübü", "100. Yıl KSK" ve "Kaf Sin Kaf" markalarına 10 milyon, "35 1/2" markasına ise 10 bin TL kıymet biçildi.

Basketfaul'un haberine göre; Türkiye'nin en köklü kulüpleri arasında yer alan 102 yıllık Karşıyaka Spor Kulübü'nün tescilli 4 markasına haciz kararı geldi.

Bu karar Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Pınar Karşıyaka'dan alacağı bulunan milli oyuncu Evren Büker'in avukatı Gürsel İyim'in başvurusu üzerine alındı.

İstanbul 29. İcra Dairesi tarafından alınan karar Türk Patent Enstitüsü Markalar Dairesi Başkanlığı tarafından uygulamaya konuldu.

HER MARKAYA BİR KIYMET BİÇİLDİ

"Karşıyaka Spor Kulübü", "100. Yıl KSK" ve "Kaf Sin Kaf" markalarına 10 milyon, "35 1/2" markasına ise 10 bin TL kıymet biçildi.

Avukat Gürsel İyim, haciz yoluyla satışa konan markaların satın alana ait olacağını ve başka kişi ya da kurumlar tarafından kullanılamayacağını, bu markaları çağrıştıran markaların da kullanılamayacağını söyledi.

Evren Büker 2012-13 sezonunda Pınar Karşıyaka forması giydi. Tecrübeli oyuncu halen Tofaş kadrosunda yer alıyor.

PINAR KARŞIYAKA'NIN BİR HAFTA SÜRESİ VAR


İyim, Evren Büker'in geçen sezondan 120 bin TL civarında alacağı bulunduğunu, faizlerle birlikte bu rakamın 150 bin TL'yi bulduğunu da bildirdi.

Pınar Karşıyaka'nın haciz kararına itiraz ve karşı tarafla anlaşmak için bir haftalık süre bulunuyor. Hürriyet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.