dİDEM
01.01.2012 02:20:57 clok font font font print

İşte Erzurum`da 2012`nin ilk bebeği

Erzurum`da 2012 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen Duru bebek, yılın ilk bebeği unvanını aldı.

İşte Erzurum`da 2012`nin  ilk bebeğiErzurum Ajans-Erzurum`da 2012 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen Duru bebek, yılın ilk bebeği unvanını aldı. Duru Bebek`in annesi Huriye Yılmaz "Duru Bebek 2012 yılında bize uğur getirecek" dedi.

Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesinde gece tam 00:05 sıralarında dünyaya gelen Duru Bebek, yılın ilk bebeği oldu. Yılın ilk bebeği haberi ilk önce ameliyathane önünde bekleyen Babaanne Serpil Yılmaz`a verildi. Ameliyathane önünde bekleyen Babaanne Serpil Yılmaz, bebeğin sağlıklı olduğu için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Hastane çalışanlarının ilgi odağı olan Duru bebek, annesinin kucağında hiç susmadan ağladı.

Duru Bebeğin annesi bebeklerinin kendilerine yeni yıl hediyesi olduğunu söyleyerek bebeklerinin düşündükleri gibi 2012`nin ilk dakikalarında dünyaya geldiğini ifade etti. Yılın ilk bebeğinin annesi Huriye Yılmaz yılın ilk bebeğine sahip olmaktan mutlu olduğunu dile getirerek "İlk bebeğimizin haberini anneler gününde almıştım o bana anneler günü hediyesi olmuştu ikinci bebeğimin yılbaşı gecesi doğmasını ve kız olmasını istemiştim oda oldu şimdi çok mutluyum Duru Bebek aynı zamanda babası Deniz Yılmaz`ın da doğum günü hediyesi oldu babasının doğumu ile arasında 5 gün var" dedi.

Duru bebeğin 3 kilo 775 gram ağırlığında dünyaya geldiğini söyleyen anne Huriye Yılmaz, ikinci çocuklarının sevincinin daha fazla olduğunu söyledi. İki isteklerinin de yerine geldiğini ifade eden anne Huriye Yılmaz sıkı sıkı sarıldığı yılın ilk bebeği ile birlikte mutluluk pozları vermeyi de ihmal etmedi.

Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Sebahattin Ataoğlu, yılın ilk bebeğinin sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini söyleyerek 2012 yılında doğan tüm bebeklerin yılın ilk bebeği olan Duru bebek gibi sağlıklı olmasını diledi.
Bu Haber toplam 742 defa okunmuştur.
önceki haber sonraki haber   facebook twitter
Kaya Stor Perde

Türkiye Genelinde Toptan fiyatına perakende satışlarımız başlamıştır.
Bayilik ve kartela talepleriniz için 0216 352 82 82

www.kayastor.com

Yorumlar
  • Doç.Dr. Tan'a ödül

    Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Önder Tan, kendi geliştirdiği ve ismini verdiği ameliyat tekni

  • Bu olay Erzurum'da yaşanmıştı!..

    Erzurum'da Acil Serviste nöbetçi doktoru geç müdahalesine öfkelenerek kafa atarak tekme döven Emin Burak K., 3 bin Tl adli para cezasına çarptırıl

  • Şifa hastanesi yılın hemşiresini seçti

    Özel Şifa Hastanesi 'Hemşireler Haftası' nedeniyle yılın hemşiresi ve sağlık çalışanlarını seçti.

  • Sağlık kulüpleri ödül aldı

    Milli Eğitim ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nün ilköğretim okulları arası düzenlediği sağlık kulübü yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülle