dİDEM
13.01.2012 11:20:26 clok font font font print

Erzurum'da Eğitim seferberliği

Erzurum’da eğitimin ivme kazanması adına resmi- özel okullarla, özel dershaneler elbirliği içinde bir çalışma süreci başlatıldı.

Erzurum'da Eğitim seferberliğiErzurum Ajans-Erzurum’da eğitimin ivme kazanması adına resmi- özel okullarla, özel dershaneler elbirliği içinde bir çalışma süreci başlatıldı.
Branşlarında güçlü olan öğretmenlerden seçilen zümre başkanlarının öncülüğünde 12 ilçeden gelen 114 zümre başkanına tecrübe ve bilgi paylaşımıyla yeni bir heyecan kazandırıldı. Bu eğitim sürecinde görev alan öğretmenler ilçelerinde bin 157 öğretmene bu eğitimi sağlayacak. Onların etkisiyle 7 bin 910 öğrenci faydalanmış olacak. “12 İlçeye Eğitim Desteği” kapsamında Dedeman Turizm ve Otelcilik Lisesinde zümre çalışmalarına devam edildi. 12 ilçeden ilköğretim derslerinden Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler ve İngilizce ile ortaöğretim derslerinden Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Coğrafya derslerinden ilçe zümre başkanlarının katıldığı çalışmalar yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge’nin de branş sınıflarda yapılan çalışmalara katıldığı ve çalışmaların oldukça verimli geçtiği gözlendi.
Ö
ğretmenlerin Erzurum’da başarıyı artırma adına gönüllüğün esas olduğunu ve hedefe ulaşmak için adapte olduklarını belirtiler. 
Bu Haber toplam 491 defa okunmuştur.
önceki haber sonraki haber   facebook twitter
Kaya Stor Perde

Türkiye Genelinde Toptan fiyatına perakende satışlarımız başlamıştır.
Bayilik ve kartela talepleriniz için 0216 352 82 82

www.kayastor.com

Yorumlar
  • HASBİ17.01.2012 22:43

    MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BİR GÜN LİSELERE GELMEZ.ÖĞRETMENİN HAL VE HATIRINI SORMAZ.KENDİLERİ ESKİ DERSHANECİ OLDUĞU İÇİN AKLINCA BAŞARIYA GİTMEK İÇİN DERSHANECİLERİ ÖNE ÇIKARMAK İSİTYOR.BU MDÜÜRN BEN BAŞARILI OLACAĞINI ZANNETMİYORUM.OKULLARLA HİÇ BİR BAĞLANTISI OLMAYAN , GERÇEK BAŞARIYA GİTME YOLLARINI TESBİT ETMEYİP PANSUMAN GÖZ BOYAMACIDAVRANIŞLAR SEWRGİLEYEN BAŞARISIZ BİR MÜDÜR BENCE..