Erzurum Ajans-Erzurumlu ses sanatçısı Nurullah Akçayır yeni albümünün tanıtımı için
gazetecilerle bir araya geldi. “Bir Şehir Var Yaylada” isimli albümünün
tanıtımını yapan Akçayır, Kış Oyunları Festivalinde 5 bin adet albümünü
ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtacağını belirtti.Yeni albümünün tanıtımı için basın mensupları ile bir araya gelen ses sanatçısı Nurullah Akçayır çaldığı saz eşliğinde yeni albümünün tanıtımını yaptı. Sanat hayatının 30’uncu yılını yeni çıkardığı “Bir Şehir Var Yaylada” isimli albümü ile kutlayan Akçayır “Nasipse mensubu olmanın gururunu taşıdığım, bu coğrafyaya, yani memleketim Erzurum’a ahde vefa olarak adlandırdığım “Bir Şehir Var Yaylada” isimli albüm birkaç gün içinde sevenlerimle buluşacak” diye konuştu.
Erzurumlu İş adamı Ahmet Karadayı’nın sponsorluğunda çıkardığı albümünde Erzurum’u kendi sesi ile en iyi şekilde tanıtmaya çalıştığını belirten Akçayır “İstedim ki yeni gelen kuşak Erzurum türkülerini benimsesin, taşısın, paylaşsın ve onlarla kalıcı olsun, onlarla sonraki kuşaklara aktarılsın” diye konuştu.
26-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan Kış Oyunları Festivalinde de sahne alacağını ifade eden Akçayır ayrıca bu organizasyonda vatandaşlara ücretsiz olarak 5 bin adet yeni piyasaya sürülecek olan albümünü hediye edeceğini ifade etti.
Akçayır tanıtımının ardından sazı eline alarak yeni çıkardığı albümünden parçalar seslendirdi.









































Erzurum 6 °C
İstanbul 15 °C
Ankara 11 °C











