dİDEM
04.02.2012 12:52:22 clok font font font print

Buz hokeyi federasyonundan bir ilk

Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Erzurum’da gerçekleştirilen U14 Yaş altı Buz Hokeyi Gelişim Kampı’na katılan tüm sporculara kampa katılım madalyası verirken, takımlara kupa verdi.

Buz hokeyi federasyonundan bir ilkErzurum Ajans-Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Erzurum’da gerçekleştirilen U14 Yaş altı Buz Hokeyi Gelişim Kampı’na katılan tüm sporculara kampa katılım madalyası verirken, takımlara kupa verdi. Çintimar, sporcuların madalyalarını birbirine verdirerek bir ilke imza attı.

(Erzurum-GHSİM) Buz Hokeyi Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve on gün süre ile Erzurum’da gerçekleştirilen U14 Yaş Altı Buz Hokeyi Gelişim kampı sona erdi. Kampın sona ermesi nedeniyle Ilıca Termal Otel’de bir eğlence ve kupa töreni düzenlendi. Erzurum’da yoğun bir kamp trafiği geçiren minik hokeycilere Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ile yöneticiler bir jest yaptı. Katılan tüm sporculara madalya verilirken, sporcular madalyaları birbirlerine vererek, birbirlerini kutladılar. Federasyon Başkanı Çintimar ise kampa katılan Erzurum, Kocaeli, Ankara ve İstanbul Karmaları adına antrenörlerine kupa takdim etti. Kamp Müdürlüğünü Güven Gülüm ile İkram Sönmez’in üstlendiği U14 Yaş Altı Gelişim Kampı’na güzel bir ortamda geçmesinden ve kampa 80 sporcunun katılmasından büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, “Bizim için bütün takımlarımız önemli, ama sizi daha çok önemsiyoruz, çünkü geleceğin milli takımını sizler oluşturacaksınız. Buz hokeyinin yanı sıra eğitim de de başarılı olmanızı istiyorum, kampa katılan tüm sporcuları ve hocalarını tebrik ediyorum” dedi.

HEM EĞLENDİLER HEM DOSTLUK KURDULAR

O
n gün boyunca 3 Binlik Buz Arena’da hem idman yapan hem de maçlar oynayarak yorucu bir kamp dönemi geçiren Minik hokeyciler eğlencede kurtlarını döktü. Halay çekerek kamp yorgunluğunu üzerlerinden atlamaya çalışan minik hokeyciler, Erzurumlu Halk Müziği Sanatçısı Mehmet Çıplak’ın türküleri eşliğinde coştular. Eğlence programında minik hokeyciler de şarkı ve türküler söyleyerek arkadaşlarına unutulmaz bir gece yaşattılar. Erzurum kampına katılan illerin buz hokeyi antrenörleri de Buz Hokeyi Federasyonu’nun ilk kez bu kadar geniş katılımlı bir kamp organize ettiği belirterek, Erzurum’da dolu dolu on gün geçirdiklerini ve bu nedenle de Federasyon Başkanı Çintimar ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler. 
Bu Haber toplam 452 defa okunmuştur.
önceki haber sonraki haber   facebook twitter
Kaya Stor Perde

Türkiye Genelinde Toptan fiyatına perakende satışlarımız başlamıştır.
Bayilik ve kartela talepleriniz için 0216 352 82 82

www.kayastor.com

Yorumlar
  • Soner'den müjdeli haber

    Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Sağlıkspor Kulübü’nün şampiyon Taekwondo sporcusu Soner Kaya, Ümit Mill

  • Kupa hasreti bitti

    Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe, Bursaspor’u 4 golle mağlup ederek, 29 yıl aradan sonra kupaya uzanan taraf oldu.

  • AÜ Buz hokeyi takımı Türkiye şampiyonu

    Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Buz Hokeyi Şampiyonası sona erdi.

  • Başbakan Erdoğan'dan Milli takıma teşekkür

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da Buz Hokeyi Milli Takımı’nın yapmış olduğu karşılaşmaları namaglup olarak tamamlamasını takdire ş