dİDEM
16.02.2012 11:13:04 clok font font font print

Bingöl-Erzurum karayolu kardan kapandı

Yoğun kar yağışı nedeniyle Bingöl- Erzurum karayolu sabah saatlerinden itibaren ulaşıma kapandı.

Bingöl-Erzurum karayolu kardan kapandıErzurum Ajans-Yoğun kar yağışı nedeniyle Bingöl- Erzurum karayolu sabah saatlerinden itibaren ulaşıma kapandı.

Yoğun kar yağışı Bingöl'de hayatı olumsuz yönde etkilerken, yolların kapanmasına neden oldu. Bingöl kent merkezinde 70 santim olan kar kalınlığı, yüksek kesimlerde yer yer 2 metreye ulaştı. Bingöl- Karlıova, Yedisu- Adaklı, Kiğı- Yayladere ilçelerinin birbirleriyle olan karayolu bağlantısı kesilirken, il genelinde 267 köy ve 530 mezranın yolu da kardan kapandı.

K
ar nedeniyle Bingöl- Erzurum karayolu, Çobantaşı Mevkii'nde kapandı. Karayolunu açma çalışmaları sürdürülüyor. Bingöl, Elazığ, Bingöl, Muş ve Bingöl, Diyarbakır karayolunda karla mücadele ve tuzlama çalışmaları de devam ediyor. Kent merkezinde ise ana caddeler dışındaki sokakların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar güçlük yaşarken, işlerine yürüyerek gitmek zorunda kaldı.
Bu Haber toplam 432 defa okunmuştur.
önceki haber sonraki haber   facebook twitter
Kaya Stor Perde

Türkiye Genelinde Toptan fiyatına perakende satışlarımız başlamıştır.
Bayilik ve kartela talepleriniz için 0216 352 82 82

www.kayastor.com

Yorumlar