Bölge Haber Girişi : 28 Aralık 2010 17:02

2011 Meşalesi G.Anetp'te!..

2011 Meşalesi G.Anetp'te!..
27 Ocak- 6 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları meşalesini ateşleyecek Universiade Ateşi'nin Türkiye turu devam ediyor.

Erzurum Ajans-27 Ocak- 6 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları meşalesini ateşleyecek ‘Universiade Ateşi’nin Türkiye turu devam ediyor. Avea sponsorluğunda İstanbul’dan başlayan, İzmir ve Antalya’da devam eden meşale koşusu ve etkinlik programının yeni durağı Gaziantep oldu. Gaziantep Demokrasi Meydanı’ndan başlayan koşu, İstasyon Caddesi, Maarif Kavşağı, Atatürk Bulvarı, Öğretmen Evi Kavşağı, Köprülü Viyadük ve Gaziantep Valiliği güzergahlarının ardından yine Demokrasi Meydanı'nda son buldu.

ANTEP’İN ARDINDAN SIRADA ANKARA VAR

Yürüyüşe, Gençlik Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal, 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Pazarlama ve Organizasyon Direktörlüğü görevlisi Oğuz Satır, 2011 Genel Koordinatörlüğü Pazarlama ve Sponsorluk Direktörü Murat Sancar, Tekvando Gaziantep il temsilcisi Veysel Döşüçukur ile çok sayıda öğrenci katıldı. Yürüyüş sonrası bir konuşma yapan Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü Pazarlama ve Sponsorluk Direktörü Murat Sancar, Türkiye açısından çok önemli yere sahip kış oyunlarının tanıtımı amacıyla gerçekleştirilen meşale koşusu ve yürüyüşünün dördüncü ayağının Gaziantep'te gerçekleştirildiğini söyledi. Sancar, etkinliğin daha sonra Ankara, Trabzon'da gerçekleştikten sonra Erzurum'da son bulacağını kaydederek, ''Organizasyonun tanıtılabilmesi amacıyla gerçekleştirilen meşale koşusu ve yürüyüşüne destek verenlere teşekkür ediyorum" dedi.

TÜRK SPORUNA HAYIRLI OLSUN

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın Erzurum'da yapılmasının önemine değinen Gençlik Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal ise, "Kış oyunları ruhunun yerel, ulusal ve uluslar arası camiada temsil edilmesi ve oyunların imaj çalışmalarına yönelik tanıtım faaliyetleri kapsamında dostluk ateşini temsil eden meşale yürüyüşünü marka şehrimiz Gaziantep'te gerçekleştirdik. Halkımızda oyunlara dair ciddiyet duygusunun oluşması açısından önemli bir yere sahip olan meşale yürüyüşünün Türk sporuna hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından 2011 Genel Koordinatörlüğü Pazarlama ve Sponsorluk Direktörü Murat Sancar tarafından Gençlik Spor İl Müdürü M. Nuri Öcal' plaket takdim edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.