İlçeler Haber Girişi : 12 Aralık 2017 20:45

25 Martspor yöneticilerinden sporculara cağ kebabı dopingi

25 Martspor yöneticilerinden sporculara cağ kebabı dopingi
Oltu 25 Mart spor Amatör ligin başlamasına sayılı günler kala antrenmanlarını çok sıkı tutarken bir taraftan da sporculara yönetim kurulu ile yemekte bir araya gelip yeni başlayacak lige motive oluyorlar.
Erzurumajans-Oltu 25 Mart spor Amatör ligin başlamasına sayılı günler kala antrenmanlarını çok sıkı tutarken bir taraftan da sporculara yönetim kurulu ile yemekte bir araya gelip yeni başlayacak lige motive oluyorlar.

Oltu 25 Mart spor kulübü Başkanı Ahmet Zengin, "Ocak ayında başlayacak olan lige çok iyi hazırlanarak sporcularımızı çok daha iyi motive ederek başlamak istiyoruz. Bu tür yemekler sporcularımızın kaynaşmasına vesile oluyor. Lige iddialı gireceğiz, bu sene nasipse şampiyon olacağımıza inanıyoruz" dedi.

25 Mart spor kalecisi Şafak Aydın'a eliyle Oltu cağ kebabı yediren kulüp Başkanı Zengin, "Gol yeme cağ ye" diye espiri yaptı.

Yemeğe Kulüp Başkanı Ahmet Zengin, Yönetim Kurulu üyelerinden İsrafil Albayrak, Murat Cengiz, Yusuf Kartal, Murat Çimen Emrah Ceylan, Gıyasettin Kılıç, Oğuzhan Öztürk ve teknik sorumlu Gürkan Çil katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.