Siyaset Haber Girişi : 07 Temmuz 2015 20:45

''Erdoğan Cuma namazı kıldıracak'' iddiası!

''Erdoğan Cuma namazı kıldıracak'' iddiası!
AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen İslamcı gazetesi Yeni Akit'in yazarlarından Sinan Burhan, bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cuma namazı kıldıracağını iddia etti.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez tarafından geçtiğimiz Cuma günü Cumhurbaşkanlığı Sarayı içerisinde yer alan Beştepe Millet Camisi'nin açılışı yapıldı.

Açılış hakkında Yeni Akit yazarı Sinan Burhan, "Cami açılışında eksik olan bir nokta vardı. O eksiklik de Sayın Cumhurbaşkanının Cuma kıldırmamasıydı" dedi.

Bugünkü "Cumhurbaşkanı Cuma namazı kıldıracak mı?" başlıklı yazısında Sinan Burhan, "Dini bilgisinin iyi olduğunu bildiğimiz Erdoğan, Cuma namazı da kıldırsa iyi olur dedim. Sonra ufak bir araştıma sonunda aldığım bilgi ve edindiğim izlenim, evet Cumhurbaşkanımız Cuma namazı kıldıracak. Köşke yakın dostlarımız da bu bilgiye itiraz etmedi" sözlerini dile getirdi.

"ERDOĞAN DA AYNI ABDÜLHAMİD HAN GİBİ"

Erdoğan'ı Sultan Abdülhamid'e benzeten Yeni Akit yazarı, şu ifadeleri kullandı:

"Açılış anında aklıma bir an Abdülhamid Han geldi. Bu büyük sultanla da çok uğraştılar. İngilizler, batılılar ve yandaşları Kızıl Sultan dediler. Ama tarih gösterdi ki Osmanlı'nın en büyük padişahlarından birisidir. Siyonizme karşı dimdik ayakta durmuştur. Erdoğan da aynı Abdülhamid Han gibi. Bu büyük insan halkla buluşmak için Cuma Selamlığına çıkardı. Belki Erdoğan da yapar."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.