Spor Haber Girişi : 22 Eylül 2014 18:24

'Bu adamın burada ne işi var'

'Bu adamın burada ne işi var'
Galatasaray Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, eski yönetici Refik Arkan'la kulübün Mecidiyeköy'deki arsasının inşaatı için anlaştı.
Erzurumajans-Galatasaray Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, eski yönetici Refik Arkan'la kulübün Mecidiyeköy'deki arsasının inşaatı için anlaştı.

Başkan Aysal'ın onayıyla Arkan bilgi vermesi için yönetim kurulu toplantısına çağrıldı. Ancak olaydan haberi olmayan diğer yöneticiler isyan etti.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray Yönetimi yeni  bir oldu bitti hikayesiyle çalkalanıyor. Bu hikayenin kahramanları ise Başkan Ünal Aysal, başkan yardımcısı Ümit Özdemir ve Refik Arkan.

Kulislerde konuşulanlara göre Refik Arkan ile Ümit Özdemir, Mecidiyeköy'deki arsanın inşaatı için bir firma ile anlaştı ve bunu Aysal'a onaylattı. Başkan Aysal, anlaşmanın sağlanmasının ardından konuyu yönetime taşıdı. Yönetim kurulu toplantısına, Refik Arkan da bilgi vermesi amacıyla davet edildi. Bu eyleme, başta İkinci Başkan Özkan Olcay ve birkaç yönetici itiraz etti ve ''Bu tür işler emri vaki ile olmaz. Bize daha önce bilgi verilmeliydi. Arkan'ın yönetimde ne işi var?'' dediler.

B
una rağmen Aysal, yapacaklarını anlattı ve Yönetim Kurulu kararı alınmasını istedi. Karara 3 yönetici muhalefet şerhi koydu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.