Spor Haber Girişi : 21 Ekim 2014 02:32

'Evine git Alves'

'Evine git Alves'
Fenerbahçe'de dün akşam yapılan antrenmana gelen Bruno Alves'i İsmail Kartal evine gönderdi.
Erzurumajans-Fenerbahçe'de dün akşam yapılan antrenmana gelen Bruno Alves'i İsmail Kartal evine gönderdi.

Sarı lacivertlilerin Galatasaray ile oynadığı derbide kırmızı kart gören ve tüm camiadan büyük bir tepki alan Alves akşam antrenmanına geldiğinde büyük bir şok ile karşılaştı? Alves ile konuşan Kartal, "Senin şu an antrenmana çıkmanı istemiyorum. Bugün antrenmana çıkma ve evine git. Yarın sabah kendini toplamış bir halde antrenmana gel" dediği öğrenildi. Alves'in moralsiz bir şekilde antrenmanı terk ettiği öğrenilirken Portekizli oyuncunun kaderi bugün 16'da yapılacak yönetim kurulu toplantısında çizileceği belirtiliyor.

BAŞKAN ÇOK ÖFKELİ

Başkan Aziz Yıldırım'ın Alves'e çok öfkeli olduğu öğrenilirken bu sabah 11'de yapılacak antrenmana Bruno Alves'in alınıp alınmayacağı merak konusu oldu?Portekizli'nin sabah 11'de yapılacak antrenmana katılmaması halinde kadro dışı bırakılacağı yönündeki söylentiler iyice artacak. Ancak İsmail Kartal'ın böyle bir şeyi istemediği ve Bruno Alves'e bir ceza verildikten sonra Portekizli'den faydalanmak istediği belirtiliyor.

PARA CEZASI OTOMATİKMEN VERİLİYOR

Bruno Alves'e verilen para cezası sezon başında futbolculara imzalatılan Samandıra yönetmeliğinde yazıyor. Bu cezanın 30 bin Euro olduğu belirtiliyor. Ancak maç başına ücret alan futbolcular için bu ceza bu paralarını alamadıkları için ceza en az 2 kat artmış oluyor. Bruno Alves'e kadro dışı ya da ekstra bir para cezası verilip verilmeyeceği bugün yapılacak yönetim kurulundan sonra kesinleşecek.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.