Kültür-Sanat Haber Girişi : 05 Mayıs 2015 19:06

'Pamuk eller kalbe' projesi heyeti Aşkale'de...

'Pamuk eller kalbe' projesi heyeti Aşkale'de...
"Pamuk Eller Kalbe" projesi kapsamında okullara ve öğrencilere yardım seferberliği başlatan Genç Akademi tarafından Aşkale ilçesinde bir dizi ziyaret programı gerçekleştirildi.
Erzurumajans-"Pamuk Eller Kalbe" projesi kapsamında okullara ve öğrencilere yardım seferberliği başlatan Genç Akademi tarafından Aşkale ilçesinde bir dizi ziyaret programı gerçekleştirildi.

Genç Akademi Eğitim Danışmanı Yavuz Demir, Tiyatro ve oyuncu Oktay Parlar, Habib Baba Kutüphanesi sorumlusu Kenan Eren, Aziziye Özel Kalem Müdürü Mugdat Topçu ve Müteahhit Sebahattin Akaya, AK Parti ilçe başkanı İrfan Kervan'ı ziyaret etti. Heyet daha sonra İlçe Başkanı İrfan Kervan ile birlikte İlçe Kaymakamı M. Fırat Taşolar ve İlçe Belediye Başkanı Enver Başaran'ı ziyaret ederek, ilçedeki okulların ihtiyaçları hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Heyet daha sonra İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile birlikte ilçe merkezindeki okulları ziyaret ederek beraberlerinde getirdikleri malzemeleri okullara ve ihtiyaçlı öğrencilere ulaştırdılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.