Bölge Haber Girişi : 10 Ocak 2010 16:27

5 yaşındaki Bedrettin'in feci sonu!..

5 yaşındaki Bedrettin'in feci sonu!..
Boğazında çamaşır ipiyle kanlar içindeki bedeni önce maket sanan işçiler, yaklaşınca 5 yaşındaki Bedrettin'i gördü.

 Boğazında çamaşır ipiyle kanlar içindeki bedeni önce maket sanan işçiler, yaklaşınca 5 yaşındaki Bedrettin'i gördü.

Acil olarak hastaneye kaldırılan çocuğun dramı yürekleri dağladı...

5 yaşında Bedrettin Karaduman isimli bir çocuk, sabah saatlerinde E-5 Yolu Haliç Köprüsü üzerindeki orta refüjde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı temizlik görevlileri tarafından yerde hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu.

Önce maket zannettikleri çocuğun yanına yaklaşan temizlik görevlileri 5 yaşındaki çocuğun kanlar içinde, boğazı çamaşır ipiyle bağlanmış ve durumunun ağır olduğunu fark etti.

Temizlik görevlileri, zaman kaybetmeden Polisi ve acil 112'i aradı. Kısa sürede olay yerine giden sağlık ekipleri küçük çocuğu Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastane acil servisinde ilk müdahalesi yapılan küçük çocuğun sağ elinin kesik olduğu, sağ kulağından kan geldiği ve sol gözünün morardığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler olduğu ortaya çıktı.

Küçük çocuk, hastaneye gelen polis ekiplerine kendisini ve annesini Abdal ve Fethi isminde birilerinin sürekli dövdüğünü kendisini dilendirmeye çalıştırdıklarını söylediği öğrenildi. Talihsiz çocuğun aynı amaçla babasının da kendini dövdüğünü söylediği öğrenildi.

Annesinin şu anda nerde olduğunu bilmediğini de polislere anlatan küçük çocuk babasının isminin Ahmet annesinin isminin ise Gülseren olduğunu söylediği belirtildi.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri küçük çocuğun bulunduğu Haliç Köprüsü üzerinde inceleme yaptılar.

Küçük çocuğu bulan temizlik görevlisi Sayyam Nida'da “temizlik yaptığımız sırada yerde hareketsiz bir şey gördük. Önce maket zannettik sonra yanına yaklaşınca bunun çocuk olduğunu fark ettik. Dövülmüş gibiydi. Durumu ağırdı. Bizde hemen 112'yi aradık" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.