Magazin Haber Girişi : 04 Şubat 2016 17:00

51 Moda evi gelin damat fashion day etkinliğinde buluşuyor

51 Moda evi gelin damat fashion day etkinliğinde buluşuyor
Türkiye'nin her bölgesinden özenle seçilen ve 2016 yılının gelinlik modasına yön verecek olan 51 moda evi ve modacısını, "Gelin Damat Fashion Day" moda çekimlerinde buluşturuyor.
Erzurumajans-Evlenecek çiftlere en yeni trendleri tanıtarak onlara rehberlik eden Gelin Damat Dergisi, Türkiye'nin her bölgesinden özenle seçilen ve 2016 yılının gelinlik modasına yön verecek olan 51 moda evi ve modacısını, "Gelin Damat Fashion Day" moda çekimlerinde buluşturuyor. 

Gelinlerin Hayallerine Yön Verecek

"Gelin Damat Fashion Day" moda çekimleri, 11 Şubat perşembe günü eşsiz boğaz manzarası ile büyüleyen İstanbul'un eşsiz manzarasına sahip yeri olan Feriye Sarayı'nda gerçekleşecek defilede gelinlik sektörünün öncülüğünü yapan moda evleri, özel dikim olarak hazırladıkları gelinlik ve abiyeler ile 2016'nın gelinlerinin hayallerine yön verecekler.

Hem Defile Hem Moda Çekimi

GelinDamat Dergisi İmtiyaz Sahibi Ferat Muğurtay, 51 modaevi ve modacısının katılacağı dev organizasyonun Türkiye'de ilk defa düzenleneceğini belirtti. Muğurtay, konuşmasını şöyle sürdürdü: ''Gelinlik modasına büyük yankı uyandıracak bu projemizde, 51 Moda Evi, 2016 için hazırladıkları en özel iki tasarımıyla katılacaklar. Sadece basına ve davetlilere açık olacak etkinliğimizde moda çekimlerimiz ve defile bir arada düzenlenecek. Yeni evlenecek çiftlerimiz ise defileyi ve çekimleri www.gelindamat.com adresinden tüm gün boyunca canlı olarak izleyebilecekler.''
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.