Erzurum Haber Girişi : 15 Ekim 2019 19:30

Ablalar gözaltında

Ablalar gözaltında
Erzurum polisi sabahın ilk ışıklarıyla 9 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Başta cezaevinde olanlara para, gaybubet evlerine de erzak yardımı yaptıkları belirlenen 9’u kadın 10 kişi gözaltına alındı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’de ki Barış Pınarı Harekatı devam ederken, polis de içeride terörle mücadeleyi sürdürüyor. FET֒yle mücadelede şimdiye kadar etkin bir şekilde çalışma yürüten Erzurum Emniyet Müdürlüğü başarılı bir operasyona daha imza attı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü, hala yapılanma içinde oldukları anlaşılan FET֒nün cezaevindeki yandaşlarına para, gaybubet evlerine de erzak yardımı yaptıklarını belirledi.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde aylar süren teknik ve fiziki takip sonunda bu sabah operasyon için düğmeye basan KOM timleri, kent merkezindeki 9 ayrı adrese baskın düzenledi. 100’e yakın polisin katıldığı operasyonda aralarında elebaşı Fetullah Gülen’in amcasının torununun da bulunduğu 9’u kadın 10 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada örgütün haberleşmede kullandığı aplikasyonların bulunduğu bir telefon, 2 bin 900 TL, 100 Dolar, yasaklı yayınlar ve çok miktarda gıda malzemesi ele geçirildi.

Bu arada sıklıkla bir araya gelerek toplantılar yaptıkları öne sürülen şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Baştan sona operasyonu yakından takip eden İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, ekipleri tebrik etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hainler 01 Ocak 1970 02:00

    Her tarafımız hain vatan düşmanı dolu ALLAH yardımcımız olsun.....