Erzurum Haber Girişi : 25 Şubat 2020 18:30

Afiyet şeker olsun...

Afiyet şeker olsun...
Son zamanlarda özellikle işyeri ziyaretlerine ağırlık veren Vali Okay Memiş, gittiği her yerde sevgi ile karşılanıyor ve nasıl karşılanıyorsa öyle de uğurlanıyor.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Biraz da bizde adettendir. Genelde işbaşındaki Valilere methiyeler dizilir, güzellikler ile anılır, bahsedilirken en süslü cümleler kurulur.. 

Doğrudur ama Vali Okay Memiş, geldiği ilk günden beri çevresine verdiği pozitif elektrik ile yarın gitse dahi hep övgüyle anılan bir Vali olur diye düşünüyorum. 

Öyle ki Erzurum Valiliği görevine başladığı 16 Kasım 2018 yılından itibaren çok iyi gidiyor ve görev süresi sonuna kadar da öyle duruyor. Bir defa doğal biri. Karşısındakini germiyor, gerdirmiyor.

Son zamanlarda özellikle işyeri ziyaretlerine ağırlık veren Vali Okay Memiş, gittiği her yerde sevgi ile karşılanıyor ve nasıl karşılanıyorsa öyle de uğurlanıyor. Elbette ki sevdikleri bir Vali gelmişse ona ikramda da bulunuyorlar. 

İşte Organize Sanayi Bölgesindeki esnaf ziyaretlerinden biri.. Vali’ye sobalı işyerinde haşlanmış patates ikram ediliyor, o da bu isteği reddetmiyor. 

Vali diye patatesi de çatal, kaşıkla yiyecek değil elbet. Herkes gibi o da o patatesi gereği gibi yiyor, ortaya bu fotoğraf çıkıyor. 

Afiyet şeker olsun. Bugün PUSULA okurlarına ek olarak verdiğimiz Fırfırik’te de yayınlanan fotoğraf gazeteci arkadaşımız Valilik Basın bürosu çalışanlarından Recai Uygur’a ait..


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Cumhurbaşkanı ol sen sayın valim adamın ham maddesi