Sağlık Haber Girişi : 02 Temmuz 2015 20:00

Ahmet Maranki sağlıklı yaşamı anlattı

Ahmet Maranki sağlıklı yaşamı anlattı
Günümüzde 'Bitkilerin Hocası' olarak tanınan, Kozmik Bilim ve Stratejik Araştırmalar Uzmanı Ahmet Maranki, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Geceleri'nde Erzurumlulara sağlıklı yaşamı anlattı.
Erzurumajans-Günümüzde 'Bitkilerin Hocası' olarak tanınan, Kozmik Bilim ve Stratejik Araştırmalar Uzmanı Ahmet Maranki, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Geceleri'nde Erzurumlulara sağlıklı yaşamı anlattı.

Maranki, Havuzbaşı Kent Meydanı'nda, "Sağlıklı Düşün, Sağlıklı Beslen, Sağlıklı Yaşa" temalı konferans verdi. İslam Tıp Tarihi ile Türk-Çin Tıbbına göre, unutturulan beslenme ve şifa yöntemlerini vatandaşlara anlatan Maranki Hoca, "Ülkemizde ilkleri yapmaya çalışıyorum. Bu milletin aşığı olarak, dağlarda hiç toplanmayan, Bolu'dan Sivas'a kadar olan alucu alarak kalp damar rahatsızlığında kullanılan ürünü ürettim ve bugüne kadar da 751 tane ürünüm patentlendi. Bana göre vatanını sevmek budur" dedi. Ekibiyle birlikte vatanına, milletine yararlı işler yapmak için çalıştığını söyleyen Ahmet Maranki, "Sağlıklı düşünürseniz, sağlıklı da yaşarsınız. Sağlıklı düşünmeyen, sağlıklı beslenmeyen, sağlıklı da yaşayamaz" şeklinde konuştu. Maranki ayrıca, Erzurumluların özellikle de müdavimlerinin yoğun ilgi gösterdiği konferansın sonunda kitaplarını hayranlarına imzaladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.