Siyaset Haber Girişi : 26 Mart 2015 16:10

AK Parti aday adayı Mete: Sevgimizi ve bilgimizi paylaşma zamanıdır

AK Parti aday adayı Mete: Sevgimizi ve bilgimizi paylaşma zamanıdır
AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Ali Mete, evlerinde yalnız yaşayan yaşlıları ziyaret etti.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Ali Mete, evlerinde yalnız yaşayan yaşlıları ziyaret etti.

Ziyaretle amaçlananın, yaşlıların yalnızlığını gidermek olduğunu ifade eden Mete; hayatın koşturmacası içinde, yaşlıların ihmal edilmemesi gerektiğini ifade etti. Mete, "Yaşlılarımız, sohbet edecek arkadaşlar arıyorlar ve bir yudum çayını içerken yalnızlığını giderecek dostlarını yanlarında görmek istiyorlar" dedi.

Mahalle Muhtarı Cemal Korkmaz'ın da katıldığı ziyarette yaşlılarla sohbet eden Milletvekili Aday Adayı Ali Mete, "Kadim bir şehir olan Erzurum, sevginin ve muhabbetin en çok yaşandığı şehirlerdendir. Bu özelliğimizi geliştirerek yolumuza devam etmeliyiz. Sivil Toplum Kuruluşlarımızın özgün çalışmalarını takdir ediyorum ve hizmetlerinin artarak devamını diliyorum. Üniversite gençliğimizin bu tür sosyal projelere aktif katılımını önemsiyorum ve Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görev almalarını öneriyorum. Gençlerin enerjisinin ve samimiyetinin bu şehri daha çok büyüteceğine inanıyorum. Evlerinde yalnız yaşayan yaşlılarımızı haftada iki saat ziyaret eden ve onlarla sohbet edecek olan gençleri gönüllü olmaya davet ediyorum. Yoksul çocukların ödevlerine haftada iki saat yardım eden, bilgisini ve sevgisini yoksul çocuklarla paylaşan gençler hayal ediyorum. Engelli çocuklarla arkadaşlık kuran ve onların sosyal hayata adaptasyonunu sağlayan gençler istiyorum. Gönüllü katkıların bu şehrin kardeşliğine önemli katkılar sunacağına inanıyorum" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.