Siyaset Haber Girişi : 27 Şubat 2015 18:30

AK Parti aday adayları Erzurum'u karış karış geziyor

AK Parti aday adayları Erzurum'u karış karış geziyor
Yarın aday tanıtım toplantısı yapacak olan AK Parti de aday adayları ilçe ilçe, sokak sokak geziyor.
Erzurumajans-Kuruluşunun ardından girdiği ilk seçimde iktidara gelen ve Erzurum'da her seçimden oylarını artırarak çıkan AK Parti"de bugün aday adayı tanıtım  toplantısı yapılacak.

AK Parti'den milletvekili adayı olmak için 137 kişinin yarıştığı Erzurum'da farklı portreleriyle ortaya çıkan aday adayları şehri karış karış geziyor. İşte bu aday adaylarından biriside işadamı Şerafettin Karademir...

Erzurumajans'ı ziyaret eden Kardemir, "Yeni ve güçlü Türkiye'nin geleceğe taşınma sürecinde, 2023 ve 2071 vizyonlarına hedefe taşımak için yola çıktık"dedi.

Erzurumajans ziyareti esnasında Genel Yayın Yönetmenimiz Orhan Bozkurt ile aday adaylığı süreci üzerine sohbet eden Karademir, "Tarihte etkisi hep büyük olan, medeniyetimize büyük misyonlar katmış baba ocağım Erzurum'dan Ak Parti'nin milletvekili aday adayım. Dadaşlar diyarı Erzurum için hayatım boyunca çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim" diye konuştu.

ŞERAFETTİN KARADEMİR KiMDİR?


1962 Ankara doğumlu olup, aslen Erzurum-Tortumludur. MÜSİAD Başkan Yardımcılığı ve 2002-2006 yılları arasında MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır. Ankara Ticaret Odası Meclis Üyeliği, TOBB Delegeliği, MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu'nda görevleri devam eden Şerafettin Karademir, Erzurum İl Kalkınma Ajansı Sivil İnsiyatif  Derneği ve Avrasya Kalkınma Derneği Kurucu-Başkanıdır. Türklift Asansör Ltd. Şti. (1984) kurucusu olan Karademir,Yunanistan, Azerbaycan, Kuveyt, Ürdün, Suriye, Arabistan, İran gibi bir çok ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. İngilizce bilen Karademir, evli ve üç çocuk babası...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.