Siyaset Haber Girişi : 15 Ekim 2014 17:38

AK Parti Aziziye gençlik kolları, çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Aziziye gençlik kolları, çalışmalarına devam ediyor
AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çomaklı, Aziziye AK Parti binasında, Ak gençlerle birlikte basın toplantısı düzenledi.
Erzurumajans-AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çomaklı, Aziziye AK Parti binasında, Ak gençlerle birlikte basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Gençlik Kolları, bir önemli bir görev üstlendiğini ifade eden AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çomaklı, AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Başkanlığının 25 asıl 25 yedek oluştuğunu söyledi. Toplantıda konuşan Başkan Çomaklı, Gençlik kolları olarak yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çomaklı, gençliğin en büyük tehlikelerine karşı gençleri bilgilendirdiklerini belirterek Geleceğin yöneticilerini bu sıralardan çıkarmak istediğini vurguladı. Çomaklı, "AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Başkanlığını görevini 2 yıldır yürütüyorum. Göreve geldiğimden beri örnek aldığımız, Cumhurbaşkanımız ve başbakanımızdır. Onların ülkemiz için yaptığı işleri takip ederek, gençlik adına ne yapmamız gerekiyor? Bunlar üzerinden arkadaşlarımızla bir araya gelerek, bu çalışmalar üzerinde durduk. Özellikle yeni Büyükşehirler Yasası ile 72 mahalleye sahip olan Aziziye ilçemizde, her genç arkadaşımıza gidip konuşmayı hedef aldık. Bu anlamda yapabileceklerimizi arkadaşlarımızla tartıştık. Uzak olan köylerimiz vardı, 30 Mart yerel seçim döneminde bu stardı verdik. O günden bu güne bu arkadaşlarımıza nasıl gidebiliriz, Bu memleket için onlarla birlikte ne yapabiliriz? Bunları düşündük. Özellikle 2023 ve 2071 hedefleri üzerinden bizim görevimiz nedir? Tartışmalarını yaptık. Başkanlarımızın desteğini de alarak çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürmeye de devam ediyoruz. Güncel meselelerle ilgili, arkadaşlarımızı uyarmaya, bilgilendirmeye çalıştık. Örneğin, gençliğimizin en büyük tehlikesi bonzai konusunda da gençlerimize yönelik çalışmalar yaparak, iyi bir gençlik oluşturabilmek için üzerimize düşenleri yapmaya çalıştık. Sosyal faaliyet alanında, genleri bir araya getirebilmek adına futbol turnuvaları yapıyoruz. Özel gün ve haftalarda İlçe yöneticilerimizle birlikte çalışmalar yapıyoruz. Uygulamalarıyla da biz gençlere çok önem verdiğini gösteren bir dünya liderine sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Aktif siyasette biz gençlere çok büyük ve önemli görevler düştüğünün de farkındayız. Bu sorumlulukların her daim farkında olarak siz değerli kardeşlerimle alnımızın akıyla iyi şeyler yapacağımızdan eminim. AK Parti Gençlik Kolları, bir okul görevi üstlenmektedir. Demokrasi maskesi altına sığınarak yıkıp döken bir gençlik değil; bugün burada memleket meselelerine kafa yoran, bu doğrultuda sorumluluk almaktan kaçınmayan bir üniversite gençliği ile çıktığımız bu yolda ülkemiz adına yapıcı ve güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Geleceğe yönelik, Türkiye'yi yönetecek insanlarımızı bu sıralardan çıkarmak istiyoruz." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.