Siyaset Haber Girişi : 30 Ocak 2015 19:23

AK Parti gençlik kolları kongresi yapıldı

AK Parti gençlik kolları kongresi yapıldı
Ak Parti Palandöken Gençlik kolları 3. Olağan kongresini tamamladı.
Erzurumajans-Ak Parti Palandöken Gençlik kolları 3. Olağan kongresini tamamladı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleşen kongreye Ak Parti Genel Merkez gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Gençlik kolları MKYK üyeleri, İl Başkan Vekili, İl Kadın ve Gençlik kolları Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkan vekili, Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Yakutiye İlçe Başkanı, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, delegeler ve halkın katılımıyla Bar ekibinin de yer aldığı kongre şölen havasında geçti.

Mevcut Başkan Fahri Beyler açılış konuşmasıyla veda ederek Gençlik kolları başkanlığını A.Bahadır Arasoğluna devir etti. A. Bahadır Arasoğlu tek liste ile girdiği seçimde Ak Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Gençlik kolları Başkanı seçildi.

Divan teşekkülünün oluşumunun ardından Saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu. Misafirlerin takdimleri ve gelen mesajların okunmasının ardından faaliyet raporu okundu. Ak Parti Palandöken Mevcut Gençlik kolları Başkanı açılış konuşmasını yaptığı programda, İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu tarafından hizmetlerinden dolayı plaketle ödüllendirildi. Daha sonra İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu yaptığı konuşmada Palandökende önemli bir günün yaşanmakta olduğunu belirterek Ak Parti'nin gençlere önem verip, kadrolarında yer veren Türkiye'de ve dünyada önemli bir oluşum olduğunu söyledi. AK Partinin kurulduğu günden bugüne kadar geçmişin siyasi alışkanlıklarından hep uzak durduğunu belirten Başkan Haktan Ömeroğlu, "Tüm teşkilatlarımızla birlikte çok çalışarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine sağlam adımlarla ulaşmalıyız. Tek vücut halinde hareket ederek birlik ve beraberlik içinde hedeflerimize ulaşacağımıza inancımız tamdır. Bu inanç içinde hedeflerimize ulaşılmasında gençlerimizin de sorumluluğu çok büyüktür. Bu anlamda gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mehmet 01 Ocak 1970 02:00

    uzaktan görüldüğü kadar yakında pkk şehire hakim m olacak siz uyumaya devam edin oylar akpyeyeye

  • Hakan 01 Ocak 1970 02:00

    Sevgili ak partili kardeşlerim mahalle başının durumu vahim 4-5 gündür PKK çapulcularının bayrak dedikleri bez parçalarını görür olduk buna artık hükümetin el atıp bu adamların hatlerini bildirmesi lazım .