Siyaset Haber Girişi : 29 Ağustos 2015 17:23

AK Parti İl Başkanı Yeşilyurt'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AK Parti İl Başkanı Yeşilyurt'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.
Erzurumajans-Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Yeşilyurt; mesajında, "Milletimizin en önemli değerlerinden biri özgürlüktür. Ve Şanlı Türk Milletinin özgürlüğünü muhafaza uğruna verdiği mücadele sonrasında kazanılan büyük zaferin yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşamaktayız. 30 Ağustos 1922 tarihi, onurlu bir direnişin bağımsızlık ve vatan sevgisinin yüceliğini dünyaya kabul ettirdiği tarih olmuştur. Vatan topraklarımız kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

Bu şanlı zafer, Milli birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize zarar vermeye çalışan şer odaklarına karşı da bir ve bütün olduğumuzun en somut nişanelerinden biridir.

Bizler Ak Parti kadroları olarak Atalarımızın bizlere vatan kıldıkları bu toprakları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak ve gözde bir yaşam alanı haline dönüştürmek için gayret sarf ederek, barışı ve huzuru bu kadim coğrafyada hakim kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu zafer tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde işgalci güçlere unutulmayan bir ders vererek, milletimizin hiçbir şekilde bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, bütün dünyaya duyurmuştur. Bu büyük gün vesilesi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü , Kahraman Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer AKÇAY 01 Ocak 1970 02:00

    Terörü besleyen akp nasıl oluyorda 30 Ağustos Zafer Bayramı için böyle övgü dolu sözler söyleme cesaretini gösterebiliyor.