AK Parti'de miting coşkusu

Seçim mitinglerinin ikincisini bugün Erzurum'da yapacak olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yine coşkulu bir kalabalığa hitap etmesi bekleniyor.

Seçim mitingleri genellikle yapılan hizmetlerin anlatılması ve yapılacaklar için vaadde bulunması şeklinde geçer. Erzurum, 2002 yılından bu yana yüzde olarak AK Parti'ye en çok oy veren illerden biri. Her ne kadar bu tablo Haziran seçimlerinde sürpriz biçimde değiştiyse de, yine de Erzurum AK Parti'nin ''kale''lerinden biridir. Bu sebeple AK Parti de hizmet noktasında Erzurum'u hiç bir zaman ıskalamamıştır. Ancak ne var ki son bir kaç yıldan bu yana Erzurum, merkezi hizmetlerden dolu dolu yararlanabilen bir il değil. Biz işte bu günkü mitingte Başbakan'ın bu soruya cevap aramasını ve misal, bir türlü yapımı devam etmeyen sağlık kampüsü, hızlı tren ve kulelerin durumunu masaya yatırmasını bekliyoruz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.