Siyaset Haber Girişi : 05 Ekim 2015 17:15

AK Parti'den miting daveti

AK Parti'den miting daveti
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yarın yapacağı mitinge davete bulundu.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yarın yapacağı mitinge davete bulundu.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla 06 Ekim Salı günü (yarın) gerçekleştirilecek Erzurum Mitingi ile ilgili bir açıklamada bulundu.

06 Ekim Salı günü saat 16.00'da İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan mitingde, Erzurum halkının tüm Türkiye ve dünyaya bir kez daha mesaj vereceğini dile getiren Fatih Yeşilyurt, şunları kaydetti:

YEŞİLYURT: AK BULUŞMA İÇİN BEKLİYORUZ

"Türkiye'de huzur ve istikrarın devamı için, hızla gelişen ve kalkınan bir Türkiye için; birlik için, beraberlik, kardeşlik, huzur ve barış için, çok daha müreffeh bir Türkiye hedefi için Erzurum halkını İstasyon Meydanı'na bekliyoruz. Vesayetin hiçbir türünün olmadığı, dün olduğu gibi bugün de milli ve manevi değerlerle örülü; milletin köle değil, efendi olarak kabul edildiği yeni bir iktidar dönemini arzu edenleri miting meydanımıza bekliyoruz. İri olmak için, diri olmak için birlik ve beraberlik için kadirşinas hemşehrilerimizi Salı günü (yarın) gerçekleştireceğimiz Ak buluşmaya davet ediyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek olan mitinge, partisinin en üst düzey kurmaylarının da katılacağını açıklayan İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, miting hazırlıklarının tamamladığını bildirdi.

ERZURUM'DA MİTİNG DOLAYISIYLA GAR MEYDANINA GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

Erzurum'da yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yapacağı miting dolayısıyla Gar Meydanına giriş ve çıkışlar trafiğe kapatılacak.

Konuyla ilgili Erzurum Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:
"Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyetin, 06 Ekim 2015 günü saat:16:00'da ilimiz Gar Meydanında yapacakları mitingden dolayı, Gar Meydanının giriş ve çıkışları saat:12.00'den itibaren trafiğe kapatılacaktır."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.