Siyaset Haber Girişi : 02 Haziran 2020 14:15

AK Partili Altınok tweet attı

AK Partili Altınok tweet attı
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Erzurum Havalimanı’yla ilgili Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun ‘ağır müdahale’de bulunduğunu bildirdi. Altınok, konuyla ilgili Tweet’den paylaşımda bulundu.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Vali Okay Memiş’in Erzurum Havalimanı’yla ilgili açıklamalarının ülke gündemine gelmesinin ardından AK Partili Erzurum Milletvekilleri Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü. AK Partili vekiller olarak ortak hareket ettiklerini ve konuyu yakından takip ettiklerini belirten Selami Altınok, “Erzurum Havalimanı pist yapımı ile ilgili AK Parti Milletvekilleri olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu ile görüştük. Bakanımız işin zamanında tamamlanması için yetkilileri gerekli talimatı vermiştir. İlgilerinden dolayı Sn. Bakanımıza çok teşekkür ediyorum” paylaşımında bulundu. 

“ARTIK BU KONUYU KONUŞMAYACAĞIZ”

Erzurum Ajans’a açıklamalarda da bulunan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, “Müteahhit firmanın taşeronla ilgili sorunu vardı ve bir iptal süreci yaşandı. Ancak şu anda kontrolümüz altında. Ulaştırma Bakanımızın ağır müdahalede bulunduğunu söyleyebilirim. Emin olun bu iş bitecek ve havalimanıyla ilgili bir daha konuşmayacağız” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sorgulayan 01 Ocak 1970 02:00

    Sektör en az 20 milyon zarar etmiş bakan bey lütfedip ağır müdahalede bulunmuş breh breh bu gibi durumlar için Arapların çok güzel bir atasözü var Bade el harabül basra (Basra harap olduktan sonra)

  • Sorgulayan 01 Ocak 1970 02:00

    Sektör en az 20 milyon zarar etmiş bakan bey lütfedip ağır müdahalede bulunmuş breh breh bu gibi durumlar için Arapların çok güzel bir atasözü var Bade el harabül basra (Basra harap olduktan sonra)

  • Erzurum sevdalısı 01 Ocak 1970 02:00

    Şuana kadar Erzurum'a gelmiş en çalışkan valilerden biri sayın valimiz. Kendisine Çalışmalarından dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. Her gelen bu kadar çalışsaydı, hatta bunun yarısı kadar. şimdi Erzurum daha farklı bir yerlerde idi. Siyasilerimizi çabaları bence yetersiz.

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Bır valimiz olduğunu biliyorduk. Fakat üzgünüz. Bizim vekillerimiz varmış da haberimiz yok....

  • Akın 01 Ocak 1970 02:00

    İnancım yok benim firma bir makine bir kepçe üç beş personel ile çalışıyor vali dedi bunu ve belediye başkanı vali bir yaptırım uygulayamiyor bakanlıktan destek istiyor utandım

  • Yorum 01 Ocak 1970 02:00

    ERZURUM A GELEN SON ZAMANLARDA ERZURUMUN DERSI ILE DERTLENEN BIR VALIMIZ VAR MILLET VEKILLERI NERDEYDI SIMDIYE KADAR

  • Tuğba yurt 01 Ocak 1970 02:00

    Yalan

  • Hasan bulmaz 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum sahipsiz memleket. Her sene en az 5 akp li vekil bir bakan.Iki senedir erzurum bu konuda mağdur insanlar uçağa binmek için başka illere gidiyor sırf daha ucuza girmek için. Şimdi çıkmışsınız bakan şunu diyor bunu diyor iki senedir siz neredeydiniz. Neden hiçbir meclis konuşmanızda dile getirmediniz. Sizleri başarısız buluyurum