Erzurum Haber Girişi : 27 Mayıs 2016 19:00

Akgüloğlu iddialı

Akgüloğlu iddialı
Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Orhan Akgüloğlu, Cumartesi günü yapılacak olan 22. Olağan Genel Kurulu öncesinde oda üyelerinden ilgi görüyor.
Erzurumajans-Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Orhan Akgüloğlu, Cumartesi günü yapılacak olan 22. Olağan Genel Kurulu öncesinde oda üyelerinden ilgi görüyor. 

Daha önceki çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren ve tüm üyelerin sorunları ile ilgilenen Akgüloğlu, yeni dönemde de büyük projeler vaad ediyor 

Geçtiğimizde günlerde Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Orhan Akgüloğlu, oda üyelerine birlik mesajları verdi. Akgüloğlu, Cumartesi Günü (yarın) yapılacak genel kurulda siyasetten uzak seçim mesajı verdi.

Akgüloğlu'nu desteklediklerini ve geçmiş dönemlerde ki başarılarından dolayı tekrar başkanlık görevinde görmeyi beklediklerini ifade eden Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri, "Odamızın mevcut Başkanı Orhan Akgüloğlu'nu destekliyor ve yeniden seçilmesini arzu ediyoruz. Cumartesi günü yapılacak olan 22. Olağan Genel Kurul'da inşallah sandıktan yine Akgüloğlu çıkacak. Görev süresi boyunca Erzurum SMMMO'yu etkin bir şekilde temsil eden Başkanımız Orhan Akgüloğlu'na başarılar diliyorum" dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.