Siyaset Haber Girişi : 22 Mayıs 2015 21:00

AKP Erzurum'da Kızılay çadırı açtı!

AKP Erzurum'da Kızılay çadırı açtı!
Bu gün Erzurum Havuzbaşı Kent Meydanında Kızılay çadırları altında AKP seçim stantı kurulduğu,AKP'nin seçim broşürlerinin dağıtıldığı gözlerden kaçmadı.
Erzurumajans-25.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala AKP son virajda Devletin bütün olanaklarını kullanmaya devam ediyor.Erzurum'daki seçim çalışmaları ise Türk Kızılayı ve AKP'nin nasıl bir ittifak içerisinde olduğunu gözler önüne serdi.

AKP ve Türk Kızılayının bu ittifakı diğer siyasi partilerce tepki alırken,halkında tepkisi de gözlerden kaçmadı. Görüntüler üzerine gazetemize açıklamalarda bulunan kişiler tepkilerini: Türk Kızılayı Devletin bir kurumudur. Kızılayın siyasi partilerin seçim propaganda alanı olamıyacağını ve derhal bu stantların buradan kaldırılmasının gerektiğini söyledi.Yine bir vatandaşın AKP Gençlik Kolları üyesi bir  gence "burada ne yapıyorsunuz sorusu üzerine "AKP'li Genç;Biz Kızılay ile birlikte ortak çalışma kararı aldık Erzurum halkını hem buraya kan vermeye davet ediyor hemde Projelerimiz ve milletvekili adaylarımız ile ilgili broşürlerimizi dağıtıyoruz" dedi.

AKP-KIZILAY Standında dağıtılanlar





Vatan Toprak/Son Kale Medya
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ismi lazim degil 01 Ocak 1970 02:00

    Makarna dagitmamislar mi?

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum ajans ooohh iyiki de dağıtıyorlar zorunuza mı gitti

  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Bir bu çıkmamıştı başınızın altından kızılay düşünür akpkk yapar:

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    bağımsız kurum KIZILAY vatandaşın siyasi görüş gözetmeksizin destekleri ile kurulmuşrue, ne yazıkki iktidar kimseye hesap vermeden PTT NİN KAMU ARAÇLARINI ve KIZILAYIN ÇADIRLARINI kullanması sizce hakka, adalete, imana ve kul hakkına uygunmu. bu yapılanlar yüzünde KIZILAY ın T.C. YAZISINI KALDIRMASI SEBEBİ İLE VE SON YAPILAN ÇADIR OLAYI İLE İKTİDARA YALAKALIĞI YÜZÜNDEN 25 YILDIR KAN VERDİĞİM KURUMA TÜRK KANI TAŞIDIĞIM İÇİN VERMEYECEĞİM . diyeceksinizki sanada kan lazım olabilir diye, bende diyorumki benim ve ailemin bağışlarını bize zamanı gelince iade etsinler yeter.