Spor Haber Girişi : 09 Ocak 2018 21:15

Alaftargil: Sezona iyi başladık

Alaftargil: Sezona iyi başladık
Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil ve yönetim kurulu üyeleri İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile görüştü.
Erzurumajans-Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil ve yönetim kurulu üyeleri İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile görüştü.

Beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Nuroğlu, Emre Çarıkçıoğlu, Burak Midilliç, Burak Gözgeç, Hakan Yurttaş, Emre Sekmen, Osman Keleşoğlu, Kubilay Tuğoğlu, Tuba Temelli Çoban, Murat Urkuç ve Koray Kartal ile birlikte İhlas Haber Ajansını ziyaret eden Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil, faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil, onlarca yıldır Türk kayağına hizmet veren Erzurum Kayak Kulübünün önümüzdeki süreçte çok daha etkin olacağını söyledi.

Erzurum Kayak Kulübü olarak sezona çok iyi bir başlangıç yaptıklarını anlatan Alaftargil, genç bir yönetime sahip olduklarını ve sportif başarı için her türlü çabayı ortaya koyacaklarını belirtti.

Özellikle alt yapıya önem vereceklerinin altını çizen Başkan Alaftargil, hedeflerinin Erzurum ve ülkemizi kayakta çok daha büyük başarılara taşımak olduğunu sözlerine ekledi.

Başkan Alaftargil ziyaret anısına Bölge Müdürü Türkez'e Kayak Kulübü adına bir plaket verdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.