Spor Haber Girişi : 11 Ekim 2015 13:58

Ali Demirhan: Birlik ve beraberliğimize yapılan saldırıyı kınıyorum

Ali Demirhan: Birlik ve beraberliğimize yapılan saldırıyı kınıyorum
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, Ankara Tren Garı'nda meydana gelen terör saldırısını kınadı.
Erzurumajans-Ankara Tren Garı'nda meydana gelen terör saldırısını kınayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, yaptığı açıklamada, "Ankara'da sivil vatandaşlara yönelik yapılan bombalı hain saldırılar, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik saldırılardır.

Terör her nereden gelirse gelsin terördür ve lanetlenmelidir. Terörün dini, ırkı, milleti, milliyeti, vatanı yoktur. Bu saldırılar, aziz milletimizin huzurunu, kardeşliğini, birlik ve beraberliğini bozmaya ve bölmeye yönelik saldırılardır. Milletimiz bunun farkındadır ve asla ve asla oyuna gelmeyecektir. Bu saldırılar, birliğimizi ve bütünlüğümüzü asla ve asla bozmayacaktır. Bu saldırılar karşısında millet olarak, daha da çok kenetlenmemiz gerekmektedir. Bu hain ve alçak saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyor, yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" ifadelerine yer verdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.