Siyaset Haber Girişi : 02 Mart 2015 15:05

Ali Mete: Sosyal dokumuzu sağlam temeller üzerine inşa etmeliyiz

Ali Mete: Sosyal dokumuzu sağlam temeller üzerine inşa etmeliyiz
Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Milletvekili Aday Adayı Ali Mete, ziyaretleri çerçevesinde Tekman, Karayazı, Karaçoban ve Hınıs ilçelerine ziyaretlerde bulundu.
Erzurumajans-Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Milletvekili Aday Adayı Ali Mete, ziyaretleri çerçevesinde Tekman, Karayazı, Karaçoban ve Hınıs ilçelerine ziyaretlerde bulundu.

İlçe teşkilatlarında teşkilat mensupları ile bir araya gelen Mete, yaptığı konuşmalarda; birlik ve beraberlik mesajı verdi. Mete, "Kardeşlik hukukumuzu koruyarak siyasi mücadele vereceğiz. Siyasi rekabeti düşmanlık gibi algılamak yanlıştır ve bu yanlışa düşmek ayıptır" dedi.

Son yıllarda siyaset dışı aktörlerin bölgede tehditlerle siyaset yapma biçimini eleştiren Ali Mete, "Bu yanlışı yapan BDP; siyasi ahlak kurallarını çiğnemektedir. Yanlış bilgilerle seçmeni yanıltan ve seçmenlerini radikalizme sürükleyen bu parti toplumsal barışı zedelemektedir. AK Parti tüm ilçelerden daha fazla bu ilçelere yatırım yapmaktadır ve yapmaya da devam edecektir. BDP'nin tüm yanlış politikalarına ve kavgacı üslubuna rağmen bizler sevgi dilinde ısrar edeceğiz. Yıllarca huzur ve kardeşlik ikliminde yaşayan Erzurumluların arasına fitne tohumları ekmeye çalışan BDP'nin oyununa gelmeyeceğiz. Bir siyasi hareket, tehdit ederek, korkutarak ve dükkânları yağmalatarak siyaset yapıyorsa bu siyasi partiler kaybetmeye başlamışlardır. Korkutarak siyaset yapanlar, kaybetmekten korkanlardır. Zayıfların en belirgin özelliği, tahrik ederek ve kavga ederek büyümeye çalışmalarıdır. Huzursuzluktan beslenmeye yeltenmektedirler. Gözyaşlarından ve kandan medet ummaktadırlar. Erzurum gibi mübarek şehre fitne tohumunu ekmeye çalışanlar başaramayacaklardır. Milletvekilliği adaylığımız döneminde güney ilçelerinde köy köy dolaşacağım. Köylerde misafir kalacağım ve köylülerimle hasret gidereceğim. Bizler sevgiyi büyüttükçe büyüyen bir siyasi hareketiz. Sevgiyi ve muhabbeti büyütmeye devam edeceğiz. Türkiye'yi büyüteceğiz ve tüm Erzurumluların mutlu olacağı Erzurum ailesini yeniden inşa edeceğiz. Bu milletin kavgasından medet umanlar bilmelidir ki; bu topraklarda nefretiniz yeşeremeyecektir. Sevginin gücü, nefrete galebe çalacak ve biz Erzurum Ailesi olarak yolumuza emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.