Alkışlar taraftara gelsin!

İstanbul’da bulunan BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, teknik direktör olarak Osman Özköylü ile anlaşma yaptığı dakikalarda ben de Basın Sözcüsü Ahmet Dal ile birlikteydim. Bir süredir hoca arayışında olan Üneş, zaten telefonları bir dakika bile susmayan Ahmet Dal’ı telefonla aradı, Osman Özköylü ile anlaşma yaptıklarını ve bu anlaşmayı kamuoyuna ilan etmesini istedi. Genç spor adamı da bunun üzerine hemen yazılı kısa mesaj yazdı ve watsap hattından hem basın grubuna hem de tesislerde bilgi akışından sorumlu çalışanları bilgilendirdi. Aynı zamanda akıllı da. Osman Özköylü ismine tepki olacağını öngören Dal, mesajda özellikle ‘prensip anlaşmasına varıldığını’ üstüne basarak belirtti, yine de aksi bir sonuç karşısında vazgeçilebileceği mesajını verdi. Özköylü ile anlaşıldığı mesajının 5 dakika sonrasında Ahmet Dal’ın iki telefonu da sürekli çaldı, durdu.. Arayanlar, Özköylü ismine tepki gösteren taraftar veya taraftar gruplarının yöneticileriydi. O esnada haber ve sosyal paylaşım siteleri de Özköylü ile anlaşma sağlandığını duyuruyor ama altına gelen yorumlarda buna taraftarın inanılmaz tepkisi vardı. Ve bu tepkiler de twitter hesapları da dahil çığ gibi büyüyordu. Herşey bir anda olmuştu. Sanki bir Erzurum sözbirliği etmişçesine toplanmış, bu anlaşmayı protesto ediyordu. Daha ağız tadıyla bir sohbet imkanı bulamadan vedalaştık Ahmet Dal ile. 
***
Doğrusu onca gelen tepki telefonundan herhalde İstanbul’da ki Hüseyin Üneş’in da haberi oluyordu. Zaten Özköylü ismine kendisi de çok sıcak bakmayan Ahmet Dal da Üneş’e, ‘‘Osman Özköylü istenmiyor’’ mesajını göndermiş olacak ki, az sonra o sosyal paylaşım siteleri, ‘’Özköylü ile anlaşma kesin değil’’ şeklinde haberi daha farklı kullanmaya başladılar. İlerleyen saatlerde Osman Özköylü ismi iyice gündemden kalktı ve artık Erkan Sözeri, Hakan Kutlu, Yusuf Şimşek gibi başka başka isimler konuşulmaya başlandı.  Hüseyin Üneş, kompleks yapmadı, fazla uzatmadı. Özköylü ile bu evlilik olmayacaktı. Evet.. Şu veya bu şekilde taraftarın zaferiydi bu ve belki de Erzurumspor’da ilk defa el sıkışılan bir hocadan taraftarın baskısı nedeniyle vazgeçiliyordu. Aynı günün akşamında Erkan Sözeri ile randevulaşılıyor ve takım resmen ona emanet ediliyordu.. Bu taraftardan korkulur demeyeceğim. Desem desem vallahi ‘bu taraftar ayakta alkışlanır’ derim.

TUTTUĞUM BABA LAFLAR: Benden nefret edeceklerden nefret edecek vaktim yok. Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm! (Gabriel Garcia Marguez)
DUVARIN DİLİ: Hayat her zaman insana gülmez. Azcık da sen gıdıkla.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • emre 01 Ocak 1970 02:00

    eğer bu haber tam olarak gerçekleri yansıtıyorsa hüseyin üneş başkan değil , eğer bu haber gerçekleri yansıtmıyorsa vedat bey gazeteci değil .şimdi sorarım vedat beye işler kötü gidince 3 maç 5 maç mağlubiyet alınca alkışladığın taraftarımı değiştireceksiniz ? böyle bir amatör yönetim anlayışını böyle bir amatör gazeticilik alkışlayabilir .. erzurumspora acilen o koltuğu dolduracam bir yönetim lazım .. günahıyla sevabıyla hamza cimilliler cemal polatlar ali demirhan gibi ağır adamlar gördü bu memleket .. bu anlayışla biz daha çok kümeler düşeriz .. sevgi ve saygılarımla..