Spor Haber Girişi : 27 Mart 2015 16:45

Alper ve Alisa çifti büyük bir başarıya imza attı

Alper ve Alisa çifti büyük bir başarıya imza attı
Artistik Buz Pateni Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Alper ve Alisa çifti, sergiledikleri başarılı performans ile serbest programda 136.07 puan alarak yarışları 16. sırada tamamladı.
Erzurumajans-Artistik Buz Pateni Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Alper ve Alisa çifti, sergiledikleri başarılı performans ile serbest programda 136.07 puan alarak yarışları 16. sırada tamamladı.

Çin'in Shangai kentinde düzenlen 2015 Artistik Buz Pateni Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Alper Uçar ve Alisa Agafonova çifti büyük bir başarıya imza attı. Alper ve Alisa çifti, çiftler arası buz dansında sergiledikleri başarılı bir performans ile kısa programda 56.07'lik puan alarak 30 sporcu arasında 16. sırada yer alarak serbest programa yarışmaya hak kazandı. Kısa program yarışlarını başarıyla tamamlayarak serbest programa kalmayı başaran Alper ve Alisa çifti bugün Türkiye saati ile sabah 05.00'te çiftler buz dansı serbest programında yarıştı. Yarışa sonunda toplamda 136.07 puana ulaşan çift yarışmayı 16. sırada tamamladı.

Olimpik Buz Dansı çifti Alper ve Alisa, Ocak ayında elde ettikleri Avrupa 12.'liğinden sonra gelen Dünya Şampiyonası başarısı camiada sevinçle karşılandı. Şampiyonada serbest programı sergilemeye ABD 3, Rusya 3, Kanada 3, İtalya ise 2 sporcu ile katılmıştı.

Alper Uçar ve Alisa Agafonova çifti yarışma öncesi ve sonrasında Çinli dansçıların ve minik sporcuların yoğun ilgisiyle karışlaştı. Alper ve Alisa çifti minik sporculara bol bol imza verdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.