Altın değerinde 3 puan

Dün alınan galibiyet sıradan bir galibiyet değil. Futbol olarak takımın son dakikaya kadar olan kazanma arzusu ve oyun disiplininden kopmayışı pozitif bir görüntü verdiği gibi, alınan üç puanla birlikte küme düşme potasından oldukça uzaklaşılmış oldu. 

Kadro bu...

Baktığımızda Mehmet hoca kadro içerisinde zaman zaman rotasyonlar yapsada pekte değişen birşey olmadığını görebiliyoruz. Çünkü sezon başından beri söylediğimiz gibi kadrodaki oyuncu özellikleri birbirine yakın isimler. Ancak orta sahada Taylan diğer isimlere nazaran oyunu iki yönlü ve tempolu oynayabilen tek isim... 

O yüzden Taylan’sız bir orta saha daha ağır kalacaktır.

Burhan, zaman zaman top kaybediyor diye eleştiriler var ancak sorumluluk alan kaçak oynamayan oyuncunun top kaybetmesi gayet doğal... Burhan ve Gökhan aldıkları toplarda  üretken olacaklarsa ben o aradaki top kayıplarına şahsen razıyım.

Çünkü başta da söylediğim kadro bu...

Sezon sonuna kadar eldeki malzemeden çıkarılabilecek en iyi ürünü çıkarmak Mehmet hoca’ya kalmış...

Göreve geldiğinden beri müdahale konusunda zaman zaman hata yapılsada şu ana kadar oldukça iyi...

Bu arada Bakemenga ve Nobre’nin bir arada oynadığını görmek skora ve futbola yansıma konusunda olumlu. Rakip olarak düşündüğünüzde bu ikiliye önlem alabilmek için oldukça tedbir almanız gerekecektir.

Alınan üç puan yukarıdan  kopmama ve düşme korkusu yaşamama adına oldukça değerli... Bundan sonra zorlu bir fikstür var. BB Erzurumspor önümüzdeki maçlar adına nefes almış oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.