Siyaset Haber Girişi : 04 Haziran 2019 13:15

Altınok: Ölümüne çalışıyoruz

Altınok: Ölümüne çalışıyoruz
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleriyle ilgili olarak, “Bunun sadece bir seçim olmadığını, birilerinin Türkiye’de istikrarın devam edip etmemesi noktasında ellerini ovuşturduklarını görüyoruz” dedi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleriyle ilgili olarak, “Bunun sadece bir seçim olmadığını, birilerinin Türkiye’de istikrarın devam edip etmemesi noktasında ellerini ovuşturduklarını görüyoruz” dedi. 

Erzurum protokolü Ramazan Bayramının sabahında Ulu Cami’de bir araya geldi. AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve bazı kurum müdürleri bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra yaya olarak Müceldili Konağına geçen protokol üyeleri burada kahvaltı yaptı. Müftü Hasan Hüsnü Sula’nın duasının ardından Vali Okay Memiş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen katılımcıların bayramlarını kutladı. 

İSTİKRAR DEVAM ETSİN İSTİYORUZ

Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlayan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok da “Bayram günü siyaset konuşmak istemiyorum ama…” diyerek sözü İstanbul seçimlerine getirdi. Altınok şunları söyledi:

“Bunun sadece bir seçim olmadığını, birilerinin Türkiye’de istikrarın devam edip etmemesi noktasında ellerini ovuşturduklarını görüyoruz. Biliyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan diz çökmeden Türkiye diz çökmez, Recep Tayyip Erdoğan’a diz çöktürmeye çalıştıklarını görüyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini sadece bir belediye başkanlığı seçimi olarak başkaları görmediği için biz de ölümüne çalışıyoruz. Son bir aydır hafta sonları Efkan (Ala) Bey ile çalışıyorum. Başkanımızla (Mehmet Sekmen) zaman zaman programlarda beraber oluyoruz. Diğer arkadaşlarımızla birlikte oluyoruz. Niye, Türkiye’de istikrar devam etsin. Niye, Jandarmamız, polisimiz eşkıyaya karşı daha dik durabilsin. Niye, kardeşlik hukukumuzu bozmaya yeltenemesinler diye, bayramları bayram gibi yaşatalım diye. Acıların az mutlulukların daha fazla olduğu bir süreci, bir dönemi yaşamayı temenni ediyorum.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Misafir ali 01 Ocak 1970 02:00

    turkiyedeki istikrarmi ?