Spor Haber Girişi : 17 Aralık 2017 16:00

Altıparmak: Rakibimizi çok iyi tanıyordum

Altıparmak: Rakibimizi çok iyi tanıyordum
Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar çok üzgün olduklarını belirtirken, BB. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, kazanacaklarına emin olduklarını söyledi.
Erzurumajans-Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar çok üzgün olduklarını belirtirken, BB. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, kazanacaklarına emin olduklarını söyledi.

TFF 1. Lig'in 16. Haftası'nda Elazığspor evinde ağırladığı BB. Erzurumspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından her iki ekibin teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Maça çok iyi hazırlandıklarını düşündüğünü ifade eden Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Oyuncularımın arzu ve isteği çok iyiydi. Maça da çok iyi başladık. Stresli bir maç olacağını biliyorduk, bunu da oyuncularımızla paylaştık. Sakin ve sabırlı olmamız gerekiyordu. İyi başladığımız bir maçta, kendi pas hatamızdan yediğimiz bir gol bizi mağlup duruma düşürdü. Tabi üzücü. Rakibin çok fazla pozisyonu da yok. Ofansif yönde üretken olamadığımız için çok fazla gol pozisyonuna giremedik. Mücadele anlamından iyi olduğumuzu, bu skoru hak etmediğimizi sizlerle paylaşmak istiyorum. Hak edilen bir mağlubiyet değil. Direkten dönen bir topumuz var, yine eksik oynadık. Onbir onbir oynasak belki durum farklı olabilirdi. Eksik oynamamıza rağmen, eksikliği hissettirmedik. Alınan mağlubiyet bizleri çok üzdü. Çünkü manevi değeri çok yüksekti biliyorum ben. Alacağımız galibiyet bizi ilk 6'nın içerisinde bulunduracaktı" şeklinde konuştu.

Futbolda seri yakalamanın çok önemli olduğunu dile getiren Kalpar, "Özellikle ligin ikinci yarısında eksik mevkileri de tamamlayan bir takım hüviyetinde olursak, içeride, dışarıda kazanan takım şekline dönüşebiliriz. Buda bizi yukarıya taşır. Şuan ilk 6'da bulunan takımlarla bir maçlık, bir buçuk maçlık fark olabiliyor. Bunu kapatamayacak bir takım değiliz. Yeter ki bu eksiklerimizi tamamladıktan sonra yerine getirelim, bütün oyun anlayışımızı galibiyet üzerine kuralım. Çünkü böyle yaparsak ancak kazanabiliriz. Yoksa kazanma şansımız zayıf olur. Ne olursa olsun bu maçta hak etmediğimiz bir şekilde mağlup olduk" dedi.

B.B. Erzurumspor Cephesi

Çok mutlu olduğunu ifade eden BB. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise, "Çok zor bir deplasmandan 3 puan aldık. Bizim için yukarıyı yakalama anlamında çok önemli bir karşılaşmaydı. Hem rakibimizi yakalama, hem de play-off potasına yaklaşma anlamında önemliydi. Elazığ'a karşı galip gelmek için oynayacağız demiştim. Rakibimizi çok iyi tanıyordum, nerde ne yapacaklarını çok iyi bildiğim için dört gündür aynı şeyleri çalıştık. Açıkçası kazanacağımızı da biliyorduk. Geldik, oynadık kazandık çok şükür. Haftaya oynayacağımız Altınordu maçıyla ilk yarıyı bitirip, hedefimize biraz daha yaklaşmış olduk. Bütün oyuncularımı kutluyorum inanılmaz mücadele ettiler. Kazanma anlamında verilen tüm görevleri yerine getirdiler. Hepsine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    Çok temiz bir galibiyet, iki haftadır Erzurum sevindiren takımı kutluyorum, inşallah güzel günler bizi bekliyor.