Erzurum Haber Girişi : 19 Haziran 2020 12:00

Anadolu Jet çark etti

Anadolu Jet çark etti
Erzurum Ajans, dün Anadolu Jet’in 22 Haziran’dan 1 Temmuz’a kadar Ankara - Erzurum seferlerini karşılıklı olarak iptal etmesini gündeme getirdi. Sosyal medya yıkıldı. Anadolu Jet geri adım attı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Anadolu Jet’in hiç bir gerekçe göstermeden 1 Temmuz’a kadar Ankara - Erzurum uçak seferlerini karşılıklı olarak iptal etmesi kent gündemine bomba gibi düştü. Erzurum Ajans’ın konuyu gündeme getirmesinin ardından sosyal medya adeta yıkıldı. Vatandaşların firmanın bu kararına tepki göstermesiyle siyasiler de devreye girdi. İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli attığı tweetle Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu konudan haberdar ederken, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok da THY ve Anadolu Jet ile görüşerek seferlerin bir an önce başlatılmasını istedi. Siyasiler ve kamuoyu baskısına dayanamayan firma bugün sabah itibariyle Ankara - Erzurum seferlerini karşılıklı olarak yeniden başlattı.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Öte yandan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kuzeydoğu Anadolu Başkanı Kürşat Özeken Ankara seferlerinin yeniden başlatılmasına sevindiklerini dile getirdi. İptal kararının Erzurum Ajans’ta yer almasının ardından Milletvekillerine bilgilendirme yaptığını kaydeden Özeken, “Konuyu ve sorunlarımızı kendilerine anlattım. Sağolsunlar AK Parti Milletvekilimiz Selami Altınok, MHP Milletvekilimiz Prof. Dr. Kamil Aydın ve İYİ Parti Milletvekilimiz Naci Cinisli konuyla yakından ilgilendiler. Gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.