Türkiye Haber Girişi : 26 Ağustos 2014 18:41

Anıtkabirde'ki etkinlikte gerginlik!

Anıtkabirde'ki etkinlikte gerginlik!
Anıtkabir'deki Atatürk portresi etkinliğinde Beyaz TV ekibine tepki gösterildi.
Erzurumajans-Anıtkabir'deki etkinlik sırasında Beyaz TV ekibine tepki gösterildi. Bazı vatandaşlar, Beyaz TV muhabirinin üzerine su döktü.

Milliyet'ten Ünal Çam'ın haberine göre; Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portresi, Anıtkabir'de 6 bin kişinin yer alacağı dev bir organizasyonla bugün canlandırılacak. Canlandırmanın 'Dünyanın En Büyük Atatürk Portresi' olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesi hedeflendi. Organizasyon için bugün saat 10.30'dan itibaren Anıtkabir'e giriş yapmaya başlandı. 13 yaşından büyük ve siyah giyimli 6 bin kişi Anıtkabir'de buluştu.

A
nıtkabir'de çekim yapan Beyaz TV ekibi, vatandaşlar tarafından protesto edildi. Vatandaşlar çekim yapan Beyaz TV ekibine, "Beyaz TV dışarı" diye slogan attı. Beyaz TV Muhabiri Gencay Ünal'ın Anıtkabir'de mozolenin olduğu bölüme çıkan merdivenlerde anons yaptığı sırada bir grup, protestoyu sürdürdü. Beyaz TV Muhabiri Ünal, yakasındaki Atatürk rozetini göstererek, "ben sizden daha fazla Atatürkçüyüm burdan çıkmayacağım" dedi. Bunun üzerine bazı kişiler, pet şişe ile muhabirin üzerine su döktü. Tepkinin büyümesine üzerine Anıtkabir'de görevli subay ve askerler, Ünal'ı olay yerinden uzaklaştırdı. Milliyet 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.