Spor Haber Girişi : 20 Mayıs 2015 16:00

Anneler depara kalktı

Anneler depara kalktı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Gençlik Haftasında Anneler Koşuyor' yarışı ilgi gördü. Obeziteye savaş açan anneler, tartan atletizm pistinde koştu.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Gençlik Haftasında Anneler Koşuyor' yarışı ilgi gördü. Obeziteye savaş açan anneler, tartan atletizm pistinde koştu. GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, yarışa katılan anneleri ödüllendirdi.

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası nedeniyle Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde spor ve kültürel faaliyetler devam ediyor. Bu kez de Erzurum GHSİM tarafından "Gençlik Haftasında Anneler Yarışıyor" koşusu düzenlendi. Tartan Atletizm Pistinde gerçekleştirilen yarışlara "Ozezite ile Mücadele" Projesine katılan bayanlar katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şube müdürleri Murtaza Cengiz, Bülent Tilkidöğen ve Güngör Şenses'inde izlediği anneler yarışı büyük bir ilgi gördü. Obeziteyle savaşan bayanlar bu kez anneler koşuyor yarışlarında kıyasıya yarıştı. Alkış alan bayanlar yarış sonunda ödüllendirildi. Eşofman takımı ve spor ayakkabısı ile ödüllendirilen bayanlara, Obezite ile mücadele projesinde yer alan antrenörler de eşlik etti. Bu arada bazı bayanların yanlarında getirdikleri minik bebekler ile yarışa katıldıkları da dikkatlerden kaçmadı.

OBEZİTE İLE SAVAŞMAK HEPİMİZİN GÖREVİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı protokol kapsamında yıllardır Erzurum'da obizete projesini başarı ile yürüttüklerini belirterek, "Obezite ile mücadelede savaşmak hepimizin görevidir. Obezite çağın en önemli sağlık sorunlarından biridir, bundan kurtulmak için hareket etmek ve spor yapmak zorundayız. Erzurum'da obezite projesine katılan ve obeziteye karşı savaşan bayanlar ile onlara destek veren antrenörlerimizi kutluyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.