Siyaset Haber Girişi : 04 Mart 2015 17:54

Arif Coşkun'da MHP Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Arif Coşkun'da MHP Milletvekili aday adaylığını açıkladı
7 Haziran Genel Seçimleri için Erzurum'dan aday adayı olduğunu açıklayan Ziraat Mühendisi Arif Coşkun,"Erzurum'da Milliyetçi Hareket Partisi şahlanacak" diye konuştu.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi'nin Erzurum İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığını açıklayan emekli  Ziraat Mühendisi  ve Bürokrat Arif Coşkun, sözlerine Ege Üniversitesi'nde öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu anarak başladı. "Ülkemizde son yıllarda çıkarılmak istenen iç kargaşanın bir yansıması olarak bölücü örgüt mensuplarının menfur saldırıları sonucu şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na ve bu ülke için ömürlerinin baharında şahadet şerbeti içen Ülkücü şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum " diyen Coşkun,  Hazıran ayında yapılacak olan  seçimlerin ülke için hayırlı olmasını diledi.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan MHP Erzurum  milletvekili aday adayı Arif Coşkun, seçilecek milletvekilinin bir ayağının Erzurum'da olması gerektiğini belirterek," Erzurum milletvekillerinin Erzurum'daki sorunları ve dertleri yerinde tespit ederek çözüme ulaştırılmasını sağlaması halinde Erzurum'a hizmet etmiş olur" diye konuştu.

Türkiye'nin bugün yaşadığı sıkıntıların temelinin on yılı aşkın süredir devam eden AKP  iktidarıdöneminde atıldığının altını çizen Coşkun, "Ülkemizin içinde bulunduğu mevcut sıkıntılar ancak milliyetçilik ve ülke sevdasıyla yola çıkılırsa aşılabilir" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • cCc 01 Ocak 1970 02:00

    Sofi hocayı destekliyoruz , yinede hayırlı olsun ...

  • Olurlu 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum`u en iyi temsil ve hizmet edecek olan Arif Çoşkun`a çıktığı bu yolda başarılar dileriz.

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Arif bey Erzurum için hayırlı bir adaydır. Başarılarınız daim olsun

  • TAMER COŞKUN 01 Ocak 1970 02:00

    Arif Bey`i üniversite yıllarından beri takip eden biri olarak söylüyorum; MHP`yi temsil edebilecek en iyi adaylardan biridir.Hem iyi bir Erzurumlu hem de iyi bir partikli olarak aday olmayı hakediyor.Allah hakkımızda hayırlıysa nasip etsin.Diğer bütün aday adaylarına da başarılar diliyorum.

  • ERZURUM SEVDALISI 01 Ocak 1970 02:00

    hayırlı olsun sizi destekliyoruz.

  • Yılmaz AĞBAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Arif COŞKUN Bey`e çıktığı bu yolda başarılar dilerim.

  • safari2000 01 Ocak 1970 02:00

    yaşım 49 oldu ve ben bu masalı epeydir dinliyorum mhp erzurumu belediyeleri ile kaybetmiştir

  • fatma nur 01 Ocak 1970 02:00

    MHP yi şaha kaldıracak bir kişi var! O da sofu hoca....