Eğitim Haber Girişi : 27 Mart 2015 21:30

ARÜ idari personellerine eğitim verildi

ARÜ idari personellerine eğitim verildi
Her geçen gün büyüyen ve gelişen Ardahan Üniversitesi, kurumsal yapısına güç katmak için idari personellerin eğitimine de gereken önemi veriyor.
Erzurumajans-Her geçen gün büyüyen ve gelişen Ardahan Üniversitesi, kurumsal yapısına güç katmak için idari personellerin eğitimine de gereken önemi veriyor.

ARÜ idari personellerine yönelik, idari ve mali konularda uygulama birliğinin sağlanması amacı ile bir eğitim semineri düzenlendi.

İBEF Kırmızı Salon'da gerçekleştirilen seminere Genel Sekreter Ercan Gültürk, Genel Sekreter Yardımcısı ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı M. Kenan Tan, daire başkanları, şube müdürleri ve mutemetler katıldı.

Saat 10.00'dan itibaren başlayan seminerin açış konuşması Genel Sekreter Ercan Gültürk tarafından yapıldı. Üniversite birimleri arasında koordinasyon ve işbirliğinin daha sağlıklı bir biçimde sağlanması amacıyla bu toplantının yapıldığını belirten Gültürk, konuşmasını yapmak üzere sözü Genel Sekreter Yardımcısı ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı M. Kenan Tan'a bıraktı. Tan, konuşmasında üniversite idari birimleri arasındaki uygulama birliğinin nasıl sağlanacağına yönelik önemli bilgiler verdi. Seminer soru-cevap şeklinde devam etti. Tan'ın konuşmasını tamamlaması ile seminer sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.