Spor Haber Girişi : 31 Ekim 2014 19:36

ASKF'den Taşkesenligil'e teşekkür ziyareti

ASKF'den Taşkesenligil'e teşekkür ziyareti
ASKF Erzurum İl Yönetimi, GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret ederek, Amatör Spor Haftasında verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Erzurumajans-ASKF Erzurum İl Yönetimi, GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret ederek, Amatör Spor Haftasında verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile ASKF tarafından tüm Türkiye'de Amatör Spor Haftası etkinlikleri düzenlemişti. Erzurum'da yapılan etkinlikler de göz doldururken, Erzurum Amatör Spor Kulüpler Federasyonu İl Yönetimi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün destekleri ile bu organizasyonu başarılı ile yerine getirdiklerini söyledi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret ederek hem hayırlı olsun temennisinde bulunan ve hem de Amatör Spor Haftası'ndaki desteği nedeniyle Taşkesenligil'e teşekkür eden ASKF yönetimi, GHSİM ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ifade ettiler. ASKF 2. Başkanı Suat Hayri Güneş, "GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'in göreve yeni atanması nedeniyle kendisine 'Hayırlı olsun" dileklerimizi ilettik. Hem de amatör spor haftasında kurum olarak bize önemli bir destek verdiler. Kendilerine teşekkür ederiz" dedi. Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil de, ASKF yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.