Erzurum Haber Girişi : 29 Temmuz 2015 21:15

ASP İl Müdürlüğünde 'toplam kalite yönetimi' toplantısı

ASP İl Müdürlüğünde 'toplam kalite yönetimi' toplantısı
Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde Toplam Kalite Yönetimi (TKY) toplantısı yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde Toplam Kalite Yönetimi (TKY) toplantısı yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sistem Danışmanları Mustafa Çetin, Gülay Şahin Kara ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerinde görevli yönetici ve memurlar katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları burada yaptığı konuşmada, Kalite Yönetim Sisteminin önemine değindi.

Toplumun dezavantajlı kesimine hitap eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri çalışanları için kaliteli hizmet anlayışının daha çok önem kazandığını belirten Abdulhakimoğulları, kalite yönetim sisteminin hizmet çıtasının yükselmesi açısından önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Abdulhakimoğulları, hizmet sektörü açısından kalitenin önemine değinerek, "Kalite Yönetim sistemi çalışamaları kapsamında 3 günlük iş tetkik süreci başlatıldı. Kalite Yönetim Sistemi konusundaki çalışmalarımız etkili bir şekilde devam edecek" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sistem Danışmanı Mustafa Çetin ise Erzurum'da düzenlenen çalışmaların verimlilik açısından önemli olduğunu belirterek, İl Müdürlüğü yöneticilerine teşekkür etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımsı Tamer Ekinci ise Kalite Yönetim Sistemi konusunda bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, İl Müdürlüğüne bağlı 9 kuruluşta bu alandaki çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.