Sağlık Haber Girişi : 24 Mart 2015 15:14

ASP'den memur adaylarınıa eğitim

ASP'den memur adaylarınıa eğitim
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde 'aday memurlara eğitim programı düzenledi.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde 'aday memurlara eğitim programı düzenledi.

Aile ve sosyal Politikalar il müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen eğitim programında bir konuşma yapan

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, 35 personele aday memur eğitimi verildiğini anımsatarak, eğitim programının kurum misyonu açısından önemli olduğunu ifade etti.

2014 ve 2015 yıllarında kurma ataması yapılan personele eğitim verildiğini anımsatan Abdulhakimoğulları, "İl müdürlüğümüze ataması yapılan 5 sosyolog, 9 sosyal çalışmacı, 6 psikolog, 1 avukat, 2 çocuk gelişimci, 2 öğretmen, 8 memur ve 2 hizmetli olmak üzere 35 arkadaşımız bu eğitime katılmaktadır. Adaylık eğitimi ile kurumumuzun hizmetlerinin gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılması, hizmetlerin zaman ve kaynak israfına meydan verilmeden en verimli şekle yerine getirilmesi, devlet memurlarının ortak vasıflarıyla ilgili bilinmesi gereken asgari bilgiler ile aday memurların görevlerini yürütebilmeleri için gerekli bilgi ve becerilerin kazandırılması, maksatlarıyla düzenlenen eğitim programı 13 Mayıs'a kadar devam edecektir" dedi.

Abdulhakimoğulları aday memurlara hitaben yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Bakanlığımızın temel misyonu, birey aile ve toplum refahını artırmak amacıyla dezavantajlı kesimler öncelikli olmak üzere tüm toplumu hedefleyen katılımcı anlayışıyla adil ve arz odaklı bütüncül sosyal politikalar üretmek uygulamak ve izlemektir. Devletine ve milletine hizmet etmek için görev üstlenmiş olan ve kısa bir süre sonra tüm hakları ve sorumluluklarıyla devlet memurluğu sıfatını üzerinde taşıyacak olan sizlerin bugün devletim, milletim ve ülkemin geleceği için ne yaptım sorusunu mutlaka kendinize sormanız gerekmektedir. Şartlar ne olursa olsun, işimizi mutlaka severek yapmalıyız, böyle olursa başarılamayacak hiçbir işimiz, vicdanımıza karşı veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız ve ulaşamayacağımız hiçbir hedefimiz olmayacağına inanıyorum. Bu eğitim programındaki başarınız ve etkin katılımınız, programda yer alan konulara göstereceğiniz özel itimam ve devlet memurluğuna yakışır tavır ve davranışlarınız bundan sonraki memuriyet hayatınızda da başarılarınızın alt yapısını oluşturmaya yardımcı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle çok önem verdiğim ve neticesinde güzel sonuçlar alacağımıza inandığım bu eğitim programının başarılı geçmesini ve aziz milletimize hayırlı ve faydalı hizmetler sunmanıza vesile olmasını diliyorum."

Aile ve Sosyal Politikalar Şube Müdürü Nurullah Taşçı ise eğitim programında yer alacak konu başlıkları ile ilgili bilgi verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.