Magazin Haber Girişi : 07 Ekim 2017 14:15

Atatürk Üniversitesi'nden Öğrencilerine Buray Sürprizi

Atatürk Üniversitesi'nden Öğrencilerine Buray Sürprizi
Yeni öğretim yılına öğrencilerine sürpriz yaparak başlayan Atatürk Üniversitesinde son dönemlerin popüler ismi Buray sahne aldı.
Erzurumajans-Yeni öğretim yılına öğrencilerine sürpriz yaparak başlayan Atatürk Üniversitesinde son dönemlerin popüler ismi Buray sahne aldı.

Atatürk Gençlik ve Bilim Anıtı konser alanında sahne alan Buray, öğrencilere en sevilen şarkılarını söyledi. Buray "Sahiden" albümünde yer alan parçaları ve sevilen besteleriyle gençlere keyifli bir gece yaşattı. 'Sarı Gelin' türküsünü söyleyerek gönülleri fetheden ünlü şarkıcının, sahnede kaldığı süre boyunca söylediği şarkılara öğrenciler de hep bir ağızdan eşlik etti. Buray, kendisini izlemeye gelen binlerce öğrenci karşısında şaşkınlığını da gizleyemedi. Sık sık Atatürk Üniversitesinden övgü dolu sözlerle bahseden başarılı sanatçı, serin havada öğrencileri şarkılarıyla ısıttı.

Yaklaşık 2 saat süren konser, Buray'ın kendisini Erzurum'da öğrencilerle buluşturan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'ya teşekkürünün ardından son buldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • adınız soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Çok önemli bir adım atmış sayın üniversite yönetimi. Bu şekilde bir iki çalışma yaparlarsa yakında türkiyedeki en iyi 10 üniversite içine girerler.

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    NE KADAR ÖNEMLİ