Teknoloji Haber Girişi : 27 Kasım 2012 12:00

Ataüni'den 'Android uygulama'

Ataüni'den 'Android uygulama'
Atatürk Üniversitesi web sayfasının yanı sıra facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerindeki varlığını şimdi de mobil uygulama ile daha da ileri taşıdı.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi web sayfasının yanı sıra facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerindeki varlığını şimdi de mobil uygulama ile daha da ileri taşıdı.
Bir web browser uygulaması olan mobil uygulama ile http://m.atauni.edu.tr/ adresine yönlendirme yapılıyor. Açılan sitede Atatürk Üniversitesi’nin a’den z’ye bütün birimlerine ve faaliyetlerine ulaşmak artık çok daha kolay. Güncellemeler web sitesi üzerinden yapıldığı için kullanıcılar bu konuda herhangi bir problemle karşılaşmıyor.
Atatürk Üniversitesi’nin ‘Android Uygulaması’ (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atauni.edu.atadroid_yeni) adresinden indirilerek tüm internet ortamında ve cep telefonlarında başarılı bir şekilde kullanılabiliyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.