Spor Haber Girişi : 29 Ağustos 2014 23:45

Atletizmde her şey sil baştan

Atletizmde her şey sil baştan
Türkiye Atletizm Federasyonu "Atletizmde her şeyi sil baştan" diyerek, minikler, yıldızlar ve gençlerde 448 kişiyi Turkcell'in destekleri ile kampa aldı.
Erzurumajans-Türkiye Atletizm Federasyonu "Atletizmde her şeyi sil baştan" diyerek, minikler, yıldızlar ve gençlerde 448 kişiyi Turkcell'in destekleri ile kampa aldı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Tartan Atletizm Pisti'nde haftanın her günü çalışma yapan "Atletizm Olimpik Adım" kampı 12 gün sürecek. Kampta 80 antrenörün yanı sıra 448 sporcu yer alıyor.

Atletizm çalışmalarının dışında çeşitli etkinliklere tabi tutulan sporculara Erzurum'un tarihi ve kültürel yerleri de gezdirilecek. Erzurum'da start alan Turkcell Hedef 2020 Olimpik Adım Atletizim Kampının müdürlüğünü Güven Gülüm ile İkram Sönmez yapıyor. Ayrıca Türkiye Atletizm Federasyonu Teknik Üyeleri Hanifi Aslantürk, Filiz May, Işık Bayraktar, Aydın Çetin, Nimet Özdemir'de kampta bulunuyor ve sporcuları yakından takip ediyorlar.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.