Ekonomi Haber Girişi : 12 Eylül 2014 10:08

Avrupa Birliği Bakanlığı'ndan A.Ü. dış ilişkiler ofisine tebrik mektubu

Avrupa Birliği Bakanlığı'ndan A.Ü. dış ilişkiler ofisine tebrik mektubu
Önceki Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Atatürk Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisine 22/08/2014 tarihli bir tebrik ve teşekkür mektubu gönderdi.
Erzurumajans-Önceki Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Atatürk Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisine 22/08/2014 tarihli bir tebrik ve teşekkür mektubu gönderdi.

İlgili mektupta üniversitenin AB Projelerinde göstermiş olduğu başarılarından dolayı tebrik eden Çavuşoğlu, bulunduğu yerde "en iyi olma" hedefine ulaşma anlamında bu uluslararası hareketliliklerin önemine vurgu yaptı.

Tebrik mektubundan dolayı memnuniyetini dile getiren Dış İlişkiler Ofisi Genel Koordinatörü Prof. Dr. Fahri Yavuz, 2008'den beri AB Gençlik Programı (EVS) projeleri kapsamında 998 gencin yurt dışı hayalini gerçekleştirmede Türkiye'de birinci olduklarını ve buna ek olarak Erasmus programıyla da yaklaşık 500 öğrenci, 200 öğretim üyesi ve personel hareketliliği sağladıklarını ifade etti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.