Siyaset Haber Girişi : 28 Mart 2017 21:45

Aydemir: Aklıselimin yolu: 'evet'tir...

Aydemir: Aklıselimin yolu: 'evet'tir...
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Biz, her unsurumuzla, maddi ve manevi değerlerimizle büyük bir milletiz.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Biz, her unsurumuzla, maddi ve manevi değerlerimizle büyük bir milletiz. 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi odağında halkın onayına sunduğumuz Anayasa değişikliği bu farkındalığı küresel hafızaya kaydetmek içindir. Her evet, bu sürecin temeline destektir.' dedi.

AYDEMİR TARIM KREDİ ÇALIŞANLARIYLA BULUŞTU

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tanıtım çalışmaları kapsamında Erzurum Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliğinde, kurum çalışanlarıyla bir araya geldi. Bilgilendirme toplantısında Anayasa değişikliğinin vurgularını anlatan Milletvekili Aydemir, değişikliğin onaylanmasıyla ülkede huzur ve asayişin daimi, istikrar ve güven ortamının kalıcı hale geleceğine işaret etti.

YÖNETİMDE İSTİKRAR, EKONOMİDE GÜVEN ORTAMI

Yönetimde istikrar, ekonomide güven ortamının önemine değinen Milletvekili Aydemir, anayasa değişikliğinin özü olan bu kavramların Türkiye'nin 2023 hedefine ulaşması için mutlak şart olduğunu, değişikliğe muhalif duranların bu süreci durdurmaya çalıştıklarını ifade etti. Aydemir, hayırcıların gerekçeleri olmadığı, Anayasa değişikliğine evet diyenlerin ise Güçlü Türkiye istediklerini belirtti.

GENÇLER, EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ

Değişiklik kapsamında gençlere temsil yetkisi verildiğini hatırlatan Milletvekili Aydemir, ülke dinamizmini ifade eden gençlerin TBMM'de milli irade vekaleti almasıyla, siyasetin de ekonominin de yeni bir heyecan kazanacağının altını çizdi. Aydemir, bunun katılımcı bir demokrasi anlayışı olduğunu bildirdi.

TEMSİL TABANININ GENİŞLEMESİ VE 600 MİLLETVEKİLİ

Milletvekili sayısının 600'e çıkarılmasının, milli irade temsil tabanının genişletilmesi anlamına geldiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, değişiklikle her kesimin kendini TBMM'de daha fazla ifade etme imkanı bulacağı, geniş tabanlı temsilin, ülke geleceği için estirilen beyin fırtınasına güç katacağını söyledi.

HAİNLER, EMPERYAZMİN SESİDİR

Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği çalışanları ile yaptığı söyleşide, Türkiye'nin güçlenmesi ve gelişmesinden rahatsız olan emperyalist güçlerin Avrupa ölçeğinde bir hayır kampanyası yürüttüklerine işaret eden Milletvekili Aydemir, FETÖ/PYD, DEAŞ, PKK gibi ihanet şebekelerinin emperyalistlerin isteklerini seslendirdiklerini vurguladı.

Büyük bir millete mensup olan halkın, bölücüler, vesayetçilerle aynı paydada bulaşamayacağının altını çizen Milletvekili Aydemir, 16 Nisan'da aklıselimin galip geleceği, Türkiye'nin tek ses ve tek yürek halinde evet doğrusunda buluşacağını belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.