Siyaset Haber Girişi : 26 Şubat 2015 15:45

Aydın, ilçe teşkilatları ve STK ziyaretlerini sürdürüyor

Aydın, ilçe teşkilatları ve STK ziyaretlerini sürdürüyor
AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Av. Oktay Aydın, kent merkezi ve ilçelerdeki ziyaretlerini sürdürüyor.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Av. Oktay Aydın, kent merkezi ve ilçelerdeki ziyaretlerini sürdürüyor.

Aydın, Yakutiye İlçe Teşkilatı ve TRT Erzurum Bölge Müdürlüğü'nü ziyaretinin ardından Aşkale ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Teşkilat mensupları ile bir araya gelen Aydın vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

1950 yılından bu yana Erzurum'da "Aydın Ailesi" olarak siyasi alanda gerek Demokrat Parti gerek Adalet Partisi, Refah Partisi ve AK Parti'de faaliyetlerde bulunduklarını dile getiren Oktay Aydın, "AK Parti'den aday olmamın başlıca sebeplerinden biri aileden gelen siyasi tecrübelerime güvenerek özelde Erzurum'a, genelde ise Türkiye Cumhuriyeti'ne katkıda bulunmaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın "Terleyen Cumhurbaşkanı" felsefesine uygun bir milletvekili olarak siyasi hayatımı aktif bir şekilde yürütmek istiyorum. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun engin siyasi çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla bu ekibin içinde yer almak istiyorum. Bunun için milletin gönül dünyasına girmiş, aynı kıblede ve aynı eksende hareket ettiğim ve bünyesinde bulunduğum AK Parti'de bundan sonraki çalışmalarımı meclis çatısı altında 25. dönem Milletvekili olarak azim ve kararlılıkla sürdürmek istiyorum" diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.